01 november 2022, 17:45 Sport views 2496
Radu Albot, în turul doi al calificărilor pentru Australian Open
01 november 2022, 17:45 Sport views 2496

Radu Albot, în turul doi al calificărilor pentru Australian Open

Săptămîna a început bine pentru Radu Albot. Moldoveanul a luat startul cu brio la calificările pentru Australian Open. În primul său meci, Radu a avut nevoie de două seturi pentru a trece de Filippo Baldi (371 ATP), transmite Noi.md cu referire la AGORA.

Deși a fost condus în primul set de mai multe ori, Albot a reușit să revină de fiecare dată. În final, s-a impus în tie-break, 7-6(6). În al doilea set, pe teren se crease impresia că ar fi un singur jucător. Moldoveanul s-a impus cu 6-2 și îl așteaptă în semifinalele calificărilor pe japonezul Yosuke Watanuki (263 ATP). Cei doi s-au mai intîlnit o singură dată, iar cîștig de cauză a avut atunci japonezul. Watanuki s-a impus în trei seturi (5-7, 6-2, 6-0).

Amintim că cea mai bună performanță a lui Radu Albot la Australian Open a fost calificarea în turul trei pe tabloul principal.

Source: noi.md

Keywords:

Radu Albot , tenis

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
1449 locuitori

Trebujeni este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Butuceni, Morovaia și Trebujeni. Localitatea se află la distanța de 25 km de oraşul Orhei şi la 71 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1449 de oameni. Satul Trebujeni a fost menționat documentar în anul 1575.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.