11 december 2021, 16:00 Sport views 2488
Naționala Moldovei va întîlni astăzi echipa Scoției
11 december 2021, 16:00 Sport views 2488

Naționala Moldovei va întîlni astăzi echipa Scoției

Naționala de fotbal a Moldovei va disputa în această seară ultimul meci pe teren propriu din 2021. Tricolorii vor întîlni reprezentativa Scoţiei, participantă la Campionatul European din acest an, transmite IPN.

„Cu siguranţă, vom avea un meci foarte dificil, foarte important pentru ambele echipe. Ştim foarte bine că urmează să jucăm cu o echipă care a muncit mult pentru a se califica la Mondialul din Qatar. Şi mai ştim că este o echipă care, pe lîngă calităţile tehnice şi tacticile pe care le au, este o echipă foarte puternică, foarte agresivă şi, deci, va fi un meci intensiv", a declarat selecționerul Moldovei, Roberto Bordin.

„La începutul campaniei preliminare au suferit o înfrîngere usturătoare într-un meci cu Danemarca, dar, pe parcurs, au devenit mai competitivi. Luna trecută au pierdut în Israel cu 1-2, iar noi știm că e greu să joci în Israel. Au făcut un meci bun", a spus despre tricolori antrenorul Scoției, Steve Clarke

Moldova şi Scoţia s-au întîlnit pînă acum de trei ori. Tricolorii au remizat o dată și au suferit două înfrîngeri. Cel de-al patrulea meci direct dintre cele două reprezentative se va disputa pe stadionul Zimbru, de la ora 19:00. Partida va fi arbitrată de sîrbul Srdan Jovanovic.

Source: www.ipn.md

Keywords:

fotbal , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
118 locuitori

Frunzăuca este un sat din cadrul comunei Hrușca din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Camenca și la 176 km de Chișinău. Populaţia satului Frunzăuca alcătuia 118 oameni în anul 2011. Satul Frunzăuca a fost înființat în anul 1928.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.