23 october 2021, 12:30 Sport views 2592
Sheriff este lider în Liga Campionilor la capitolul deposedări și save-uri
23 october 2021, 12:30 Sport views 2592

Sheriff este lider în Liga Campionilor la capitolul deposedări și save-uri

UEFA a actualizat statistica Ligii Campionilor după disputarea meciurilor din cadrul celei de-a treia săptămîni a competiției.

Astfel, Sheriff este lider la capitolul deposedări - 50 la număr, urmat de Besiktas - 48 deposedări și Sporting - 47. Mijlocașul echipei din Tiraspol Edmund Addo a fost inclus în TOP-3 jucători lideri la capitolul deposedări - cu 10 la număr, scrie moldfootball.com

Mai mult, Sheriff conduce și la numărul de save-uri - 21. Tiraspolenii sînt urmați de Besiktas și Malmo - fiecare cu cîte 15 save-uri. Portarul clubului Sheriff Georgios Athanasiadis împarte prima poziție în clasament cu portarul turc Ersin Destanoglu de la Besiktas după numărul de save-uri - ambii reușind cîte 15 salvari.

Totodată, fundașul clubului Sheriff Cristiano da Silva Leite este printre primii trei pasatori ai competiției cu trei pase de gol reușite.

Mijlocașul Sebastian Thill a alergat cea mai mare distanță în primele trei etape din Liga Campionilor - 37,2 km. El este urmat de Joshua Kimmich de la jucătorii lui Bayern Munchen (36,4 km) și de Edson Alvarez de la Ajax (36,0 km).

Source: noi.md

Keywords:

Liga Campionilor , UEFA , Sheriff

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
2796 locuitori

Dănceni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Dănceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Ialoveni și la 21 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2796 de oameni. Satul Dănceni a fost menționat documentar în anul 1617.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.