20 october 2021, 14:00 Sport views 2677
Cîți moldoveni au jucat în grupele Champions League
20 october 2021, 14:00 Sport views 2677

Cîți moldoveni au jucat în grupele Champions League

Meciul cu Inter de la Milano a fost primul în această ediție în care Iuri Vernidub a folosit și moldoveni în angrenajul celor de la Sheriff, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Astfel, numărul moldovenilor care au evoluat pe parcursul istoriei în grupele Champions League a ajuns la 7. Aseară, Vernidub l-a titularizat pe portarul Dumitru Celeadnic, iar spre finalul meciului au fost introduși Maxim Cojocaru și Serafim Cojocari. Maxim a fost introdus în minutul 84 în locul grecului Kolovos. Serafim și-a făcut apariția în minutul 90 dupa ce l-a înlocuit pe Traore.

Anterior, în grupele Champions League au mai evoluat Alexandru Gatcan, Alexandru Epureanu, Serghei Covalciuc și Sergiu Dadu. Gatcan a fost integralist în 6 meciuri, Epureanu a adunat 5 meciuri si 404 minute, Covalciuc 3 meciuri si 113 minute iar Dadu un meci și 30 de minute.

Source: noi.md

Keywords:

moldovenii , fotbal , Sheriff

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1517
Populația:
622 locuitori

Soloneţ este un sat din cadrul comunei Stoicani, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Soroca și la 139 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 622 de oameni. Satul Soloneţ a fost menționat documentar în anul 1517.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.