25 june 2021, 15:00 Sport views 3062
Cîștigătorii moldoveni la Campionatul European de Box au primit premii de la AIBA
25 june 2021, 15:00 Sport views 3062

Cîștigătorii moldoveni la Campionatul European de Box au primit premii de la AIBA

Daria Cozorez și Andrei Chiriacov, care au devenit medaliați cu bronz la Campionatul European de Box, în afară de medalii și diplome de onoare, au primit și mari premii bănești, aprobate pentru prima dată de către Federația Internațională de Box (AIBA).

Potrivit Federației de Box din Moldova, în special, la Campionatul European de Box (U22), care s-a încheiat ieri în Italia, cîștigătorii turneului au primit medalii, diplome de onoare și premii bănești, aprobate pentru prima dată de Federația Internațională de Box (AIBA). În special, premiul pentru primul loc a fost de $8000; pentru locul doi - $4000; iar pentru locul trei - $2000.

"Îi felicităm pe Daria Cozorez și Andrei Chiriacov, care au devenit medaliați cu bronz la Campionatul European", a menționat Federația Moldovenească de Box.

Source: noi.md

Keywords:

box , distinctie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1675
Populația:
979 locuitori

Rădeni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Rădeni, Drăguşeni și Zamcioji. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Strășeni și la 36 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 979 de oameni. Satul Rădeni a fost menționat documentar în anul 1675.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.