Show news from...

eye 1199 Views

Începe campania „FMF contra meciurilor trucate”


După ce anul trecut, FMF a creat Departamentul Integritate, care a reușit cu susținerea organelor abilitate mai multe acțiuni de combatere a pariurilor ilegale, astăzi pornește Campania „FMF contra meciurilor trucate”.

Astfel, pe parcursul anului 2021, Federația de fotbal (FMF), cu susținerea Ministerului Educației (MECC) și a Federației Internaționale (FIFA) va realiza o amplă campanie contra meciurilor trucate. O campanie de informare și de combatere a fenomenului ”blaturilor” în fotbalul moldovenesc, care are menirea de a face fotbalul nostru mai curat și mai puternic.

„Știm cu toții că fotbalul este cel mai iubit și mai practicat joc din lume, iar misiunea noastră este să protejăm acest sport de orice amenințare.

Doar împreună, toată comunitatea fotbalistică putem stopa aranjarea meciurilor prin informare, conștientizare, condamnare a meciurilor trucate. Prin implementarea politicilor și practicilor antimatch-fixing stabilite de FIFA și UEFA.

În acest sens, solicităm suportul tuturor pentru amplasarea si distribuirea materialelor informaționale referitor la match-fixing (manipularea meciului), acceptarea instruirilor (de către cei vizați) ce vor fi efectuate de agenții de integritate FMF pe parcursul Campaniei, respectarea unui joc curat”, se arată în comunicatul presă al FMF.

Keywords:

fotbal , sport , meci

Settlements of Moldova and Diaspora

Bogdanovca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1872
Populația:
52 locuitori

Bogdanovca este un sat din cadrul comunei Iserlia, raionul Basarabeasca. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Basarabeasca și la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 52 de oameni. Satul Bogdanovca a fost menționat documentar în anul 1872.

Read more