21 december 2015, 14:33 Sport views 5541
Sute de persoane au participat la Maratonul de Crăciun
21 december 2015, 14:33 Sport views 5541

Sute de persoane au participat la Maratonul de Crăciun

Sute de „Moşi Crăciun" şi alte personaje de poveste au alergat ieri pe străzile capitalei. Ei au participat la tradiţionalul Maraton de Crăciun, iar cei mai îndemânatici au fost răsplătiţi cu medalii şi cadouri. Acţiunea a durat câteva ore, timp în care o porţiune a bulevardului Ştefan cel Mare a fost închisă.

Locuitorii şi oaspeţii capitalei care preferă modul sănătos de viaţă au început să sărbătorească Crăciunul şi Anul Nou în mod neobişnuit. În jur de 500 de participanţi de toate vârstele s-au înscris la Maratonul de Crăciun. Vremea caldă şi frumoasă i-a determinat pe unii dintre ei să-şi ia şi copiii sau chiar animalele de companie.

Maratonul de Crăciun se desfăşoară pentru a treia oară. Ideea organizării acestuia este preluată de la ţările occidentale.

Participanţii la eveniment au avut parte nu doar de alergări. Ei au dansat, au ascultat muzică bună, iar unii au primit şi cadouri.

Source: trm.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1955
Populația:
323 locuitori

Suhat este un sat din cadrul comunei Baimaclia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Cantemir și la 156 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 323 de oameni. Satul Suhat a fost înființat în anul 1955.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.