21 november 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1189
Horoscop pentru 22 noiembrie 2022
21 november 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1189

Horoscop pentru 22 noiembrie 2022

BERBEC

Un prieten sau un membru al familiei iti otraveste incet relatia. O neintelegere intre voi doi se va dovedi in cele din urma benefica pe termen lung. De ce? Te face sa iti dai seama cat de inconfortabil esti fata de relatii vagi, prost definite. Ziua de astazi ar fi buna pentru a scrie o scrisoare persoanei in cauza. Probabil ca vei gasi rezultatele placute.

TAUR

Acum este momentul perfect sa ii spui cuiva ceva despre ceea ce ai vrut sa spui de ceva timp. Scoate la iveala tot ceea ce simti. Pastrarea acestor informatii te va agita mereu. Nu iti mai fa griji cu privire la consecinte si fa miscarea corecta. Astazi este momentul sa fii indraznet si agresiv. S-ar putea ca alte persoane sa raspunda intr-un mod similar, asa ca, fii pregatit sa il iei ceea ce ti se cuvine.

GEMENI

S-ar putea sa nu fi auzit nimic de la un prieten apropiat de mult timp si ajungi sa iti faci putine griji. Poate ca aceasta persoana nu s-a simtit bine ultima data cand ai vorbit. Daca poti, ar putea fi o idee buna sa o suni. Visele ciudate si nelinistitoare ti-ar putea chinui somnul in aceasta seara, dar nu te agita prea mult.

RAC

Astazi poate fi una dintre acele zile in care incerci sa pictezi o zona mare, dar ai doar o perie mica. Loviturile tale sunt atente si calculate. Faci o treaba ingrijita si precisa, dar incearca sa faci si lucrurile mai grele. Fa loviturile tale sa fie gigantice, astfel incat sa poti acoperi o zona mai mare, cu mai putin efort.

LEU

Esti multumit de oamenii pe care i-ai intalnit pana acum? De obicei, poti profita la maximum de aceste intalniri, dar unele te-au condus in directii in care nu ai vrut sa mergi? Profita de aceasta pauza pentru a te inspira si afla unde te afli astazi si unde doresti sa fii maine.

FECIOARĂ

Ziua de astazi va fi marcata de inceputul unor noi prietenii. Cu toate astea, va trebui sa iti alegi cu grija persoanele care iti for fi alaturi pentru a nu avea suprize in viitor. Pe plan profesional, lucrurile par sa intre pe o linie care te avantajeaza mult. Ai grija la ceea ce faci astazi.

BALANȚĂ

Vei dori sa petreci aceasta zi alaturi de membrii familiei astfel incat sa iti imbunatatesti relatia cu persoana iubita. Exista posibilitatea ca un prieten apropiat sa iti propuna un nou proiect ce pare destul de avantajos. Nu te grabi sa iei decizia finala fara sa te consulti cu cineva cu mai multa experienta in domeniu. Din cauza starii tale financiare vei fi nevoit sa iti amani o calatorie ce parea destul de importanta.

SCORPION

Obisnuiai sa te uiti cu invidie la alti oameni si te gandeai: „As vrea sa am o astfel de abilitate naturala". Acum intelegi ca persoana care ti-a trezit invidia este doar cineva care avea increderea in sine sa mearga la munca si sa rafineze si sa dezvolte o aptitudine. Este o chestiune de munca grea, credinta in sine si curaj in fata riscului. O poti face si tu!

SĂGETĂTOR

Emotiile tale sunt solide si te simti bine. In acelasi timp, este posibil sa fii legat de limba. Ti-e greu sa-ti exprimi adevaratele sentimente asa cum ti-ai dori, mai ales cand vine vorba de dragoste si romantism. Poate ai atat de multe ganduri incat nu stii cum sa le rezolvi sau sa le dezvaluiesti si pe care sa le pastrezi ascunse.

CAPRICORN

Daca cineva doreste prea mult sa faca ceva astazi, temperamentul tau poate sa se aprinda. Rabdarea nu este intotdeauna costumul tau puternic si s-ar putea sa crezi in filosofia „daca vrei sa se faca bine, fa-o singur". Acest lucru nu este intotdeauna corect. Altii trebuie sa faca lucrurile in ritmul lor si, in unele cazuri, este esential sa le oferi spatiul necesar pentru a face acest lucru. Respira adanc daca trebuie si ai rabdare.

VĂRSĂTOR

Sunt sanse ca in decursul acestei zile sa faci o calatorie in interes personal. In urma unei discutii in contradictoriu cu persoana iubita risti sa devii irascibil si sa reactionezi la nervi. Incearca sa te linistesti astfel incat sa eviti ca o simpla cearta sa se transforme intr-un adevarat scandal. Ar fi indicat sa fii mai prudent la deciziile pe care le vei lua pentru a nu regreta mai tarziu.

PEȘTI

Astazi s-ar putea sa auzi despre oportunitati de a castiga bani in plus prin munca creativa de un anumit fel. Aceasta ar putea fi o adevarata pauza norocoasa obtinuta prin a fi la locul potrivit la momentul potrivit. Probabil vei profita de asta, pentru ca acum esti plin de inspiratie. S-ar putea sa iti fie greu sa iti urmaresti toate ideile. Scrie-le!

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1629
Populația:
3063 locuitori

Danu este un sat şi comună din raionul Glodeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Nicolaevca, Danu, Camencuţa. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Glodeni și la 177 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 3063 de oameni. Satul Danu a fost menționat documentar în anul 1629.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.