26 september 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1264
Horoscop pentru 27 septembrie 2022
26 september 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1264

Horoscop pentru 27 septembrie 2022

BERBEC

O conversatie cu un frate sau cu un vecin ar putea duce la descoperirea unui nou prieten, probabil cineva care lucreaza intr-o profesie creativa. Daca in prezent esti implicat romantic, aceasta persoana ar putea deveni cel mai bun prieten al tau. Daca nu esti atasat, ar putea zbura scantei intre tine si el sau ea. Schimba date de contact. Vei fi bucuros ca ai facut-o!

TAUR

Schimbarile care au loc acasa ar putea duce la mai multe venituri. Poate ca un nou coleg de casa se muta, reducand costurile cu locuinta. Sau ai putea chiar tu sa te muti intr-un loc nou, poate unul care este mai aproape de locul unde locuiesc sau lucreaza membrii familiei. Orice ar fi, chiar daca nu pare mult, dar ar trebui sa faca diferenta in situatia ta financiara pe termen lung. Du-te!

GEMENI

O plimbare prin cartierul tau te-ar putea pune in mijlocul unui eveniment neasteptat, interesant. Poate fi o mica adunare publica sau o intalnire improvizata, ca un protest. Orice ar fi, ai putea fi impresionat de ea. Ia note mentale si noteaza-le mai tarziu.

RAC

Unele carti pe care le-ai citit in ultima vreme ar putea sa iti trezeasca dorinta de a studia astrologia, numerologia, alchimia sau alta stiinta oculta. Acest lucru poate sa nu fie ceva pe care l-ai lua in considerare in mod normal, dar nu lasa asta sa te retina. Oricum, valorile tale au fost zdruncinate in ultima vreme, asa ca profita la maximum de impuls acum. Te-ar putea transforma intr-un mod subtil.

LEU

Plictiseala s-ar putea sa-ti stimuleze spiritul rebel astazi. Ai putea decide sa renunti la sarcinile tale obisnuite si sa faci ceva neobisnuit, cum ar fi parasutismul sau calaria. Nu te simti vinovat daca te hotarasti sa faci asta. Cu totii trebuie sa aruncam prudenta in vant si sa incercam ocazional ceva entuziasm. Urmeaza-ti instinctele si distreaza-te!

FECIOARĂ

O clasa virtuala sau o prelegere de un fel ti-ar putea aduce astazi informatii noi. Acest lucru iti poate mentine mintea agitata ore in sir, mai ales ca poti comunica si cu unele persoane interesante cu care poti discuta acest subiect ore intregi. Fa efortul de a face o plimbare si de a iti limpezi capul la un moment dat in timpul zilei, altfel ai putea fi prea incarcat mental pentru a dormi.

BALANȚĂ

O calatorie viitoare poate fi in lucru chiar acum. Multe schimbari au loc in viata ta de mult timp si continua si astazi. Acestea pot implica evenimente de grup sau activitati educationale. Acesta poate fi ceva ce ai anticipat de mult timp asa ca energia si entuziasmul tau sunt mari. S-ar putea sa fii prea nelinistit pentru a sta nemiscat. Incearca sa faci niste exercitii la un moment dat.

SCORPION

O schimbare in cariera ar putea fi in lucru pentru tine si ar putea fi in domeniul jobului actual. Cu siguranta este o schimbare in bine. Nu lasa nesiguranta sau atasamentul fata de circumstantele tale actuale sa te tina inapoi. Oricare ar fi oportunitatile care apar in acest moment, s-ar putea sa nu mai apara pentru o perioada lunga de timp. Gandeste cu atentie si apoi urmareste-ti inima.

SĂGETĂTOR

O oportunitate neasteptata de a pleca intr-o calatorie lunga, poate legata de afaceri, ar putea veni in curand la tine. Un partener poate fi implicat iar entuziasmul tau poate fi aproape nemarginit, dar aminteste-ti ca energia ta fizica nu este. Daca alegi sa calatoresti chiar acum, asigura-te ca iei masurile de precautie necesare. In rest, distreaza-te!

CAPRICORN

Prea multa munca si stres ar putea avea un efect fizic negativ asupra ta astazi. Dar nu este probabil sa te impiedice sa lucrezi intens si energic la un proiect care te fascineaza. Aceasta intreprindere poate fi personala sau legata de locul de munca, dar oricare ar fi ea, tura pe care o ia este de natura sa te surprinda.

VĂRSĂTOR

Daca esti singur, astazi te-ai putea indragosti la prima vedere. Un prieten iti poate trimite informatiile de contact ale unei persoane care iti impartaseste interesele si cu care vei vorbi ore intregi. Acest lucru te poate face sa te simti fericit. Cu siguranta te vei bucura de ziua ta. Daca doresti sa pastrezi legatura, nu iti fie teama sa spui acest lucru.

PEȘTI

Te-ai gandit sa lucrezi mai mult acasa? Daca da, astazi s-ar putea sa decizi sa faci exact asta. O oportunitate ar putea deschide calea pentru noi locuri de munca pe care le-ai putea face acasa, in propriul spatiu, printre propriile lucruri. Acest lucru ar putea spori sentimentul de securitate. Singurul dezavantaj ar putea fi daca nu faci efort, s-ar putea sa nu iesi niciodata din casa. Asigura-te ca te antrenezi!

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1806
Populația:
1143 locuitori

Aluatu este un sat şi comună din raionul Taraclia. Aluatu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 11 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1143 de oameni. Satul Aluatu a fost menționat documentar în anul 1806.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.