22 september 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1535
Horoscop pentru 23 septembrie 2022
22 september 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1535

Horoscop pentru 23 septembrie 2022

BERBEC

Circumstantele iti sunt favorabile pentru daca te gandesti sa investesti in imobiliare. Orice fel de investitie arata bine pentru tine acum. Fii gata sa ai o conversatie importanta cu un tanar astazi. Este posibil sa primesti un e-mail sau un apel telefonic important. Chiar daca nu ai planuit, poate doresti sa vizitezi un prieten mai vechi sau o ruda in seara asta, daca este posibil.

TAUR

Ai uitat sa iei doua aspirine inainte de a cadea in pat aseara? In aceasta dimineata, s-ar putea sa te simti in ceata, dar ar trebui sa se ridice in jurul pranzului. Ai putea fi surprins de o veste incurajatoare de la un prieten sau o ruda cu privire la o situatie dificila care acum este rezolvata. Bucura-te de un plus de energie pe care ti-l ofera aceasta veste buna.

GEMENI

Daca este adevarat ca culegi ceea ce semeni, ai o recolta grozava in lunile urmatoare. Munca ta grea si concentrarea vor incepe sa te rasplateasca cu promotii si mariri de salariu exact atunci cand este posibil sa fi renuntat sa fii recunoscut pentru tot ceea ce faci. Asteapta-te la energie, pasiune si entuziasm. Usile sunt pe cale sa se deschida pentru tine asa ca pregateste-te sa treci prin ele.

RAC

Esti foarte apreciat in profesia ta din cauza perspicacitatii tale puternice pentru afaceri si a abordarii fara cusur in rezolvarea problemelor. Succesele recente te pot pregati pentru urmatorul salt in cariera. Fii deschis la oportunitatile care implica internetul. Ziua de astazi poate fi presarata cu tot felul de comunicari.

LEU

Oportunitatea poate veni spre tine astazi dintr-o sursa improbabila, poate din straini! Foloseste-ti intuitia pentru a urma potentialele piste. Imobiliarele, in special cele rezidentiale, arata deosebit de promitatoare pentru a obtine castiguri financiare pentru tine chiar acum. Urmareste-ti banuielile si vezi ce se dezvolta. Nu lasa precautia sa te impotmoleasca in acest moment. Ar putea fi surprinzator de minunat.

FECIOARĂ

Asteapta-te sa primesti comunicari interesante astazi. S-ar putea sa auzi de la un prieten de mult pierdut si sa ai sansa de a afla unele vesti. Poate vei auzi ceva despre succesul in atingerea unui obiectiv pe care l-ai urmarit in ultimele cateva luni. Astepta-te la niste conversatii interesante. Distreaza-te schimband idei despre orice, de la politica la cresterea copiilor.

BALANȚĂ

Esti intr-o pozitie excelenta pentru a culege recompensele din toata munca ta din trecut. In saptamanile urmatoare vei putea realiza castiguri importante in cariera si proiectele tale personale. Nu numai ca ar trebui sa observi progrese semnificative in viata profesionala, dar vei obtine si o fericire personala mai mare. Ai un impuls extraordinar, asa ca tine-o tot asa si iti vei realiza obiectivele.

SCORPION

Cu energia cereasca actuala, s-ar putea sa pleci intr-o calatorie. Poate fi pentru afaceri, placere sau ambele. Este probabil ca aceasta calatorie sa atinga anumite obiective. Poate ca tintesti pentru o promovare dar sunt sanse sa ai succes in ambitiile tale. Sau s-ar putea sa fii gata sa pornesti singur si sa incepi o noua afacere. Este un moment excelent si pentru asta.

SĂGETĂTOR

Nu fi surprins daca banii care ii primesti astazi provin dintr-o sursa putin probabila. Ar putea fi o rentabilitate surprinzator de buna a unei investitii sau un mostenire de la o ruda. Acorda atentie oricaror vise care par sa se repete. Ele iti pot da o lectie despre intelegerea caii tale de viata. Este posibil sa primesti o vizita neasteptata de la un prieten drag de care nu ai mai auzit de ani de zile. Una peste alta, acesta este un moment grozav.

CAPRICORN

Acesta este un moment bun pentru a construi noi relatii. Fii deschis la minte daca cineva pe care il cunosti se apropie cu o propunere. Fa-ti temele si examineaza potentialele riscuri, dar aceasta este o perioada buna in care sa urmaresti ceva nou. Succesul si norocul vin asa ca tine ochii si urechile deschise pentru oportunitati. S-ar putea sa auzi cateva stiri importante din partea ta amoroasa.

VĂRSĂTOR

Iti simti puterea astazi. Ai muncit din greu pentru a intra intr-o forma fizica buna si in mod similar, ai depus multa energie in viata profesionala si da roade. Cu energia planetara de astazi, te poti astepta si la o mai mare intimitate in viata personala. Bucura-te de acest timp special.

PEȘTI

Este momentul potrivit sa urmezi formarea pentru o anumita abilitate sau sa termini o diploma intr-un domeniu de interes pentru tine. In prezent, marele succes si norocul sunt indicate atunci cand iti afirmi energia considerabila si te concentrezi pe subiect. Daca te-ai gandit sa iti imbunatatesti abilitatile de comunicare, ia in considerare un curs de scris. Poate vrei sa organizezi o calatorie mult dorita.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1554
Populația:
298 locuitori

Selişte este un sat din cadrul comunei Cazangic, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Leova și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 298 de oameni. Satul Seliște a fost menționat documentar în anul 1554.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.