21 september 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1842
Horoscop pentru 22 septembrie 2022
21 september 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1842

Horoscop pentru 22 septembrie 2022

BERBEC

Exista energii subtile, cu miscare lenta, in joc, care astazi nu se pot simti atat de usor. Ceea ce ofera acestea este o cheie pentru a iti manifesta visele cele mai salbatice. Fantezia poate deveni realitatea ta, dar poate fi doar un mic pas subtil la un moment dat. Nu renunta. Concentreaza-te pe modul neconventional de a duce lucrurile la bun sfarsit. In cele din urma vei realiza tot ceea ce iti doreste inima atata timp cat crezi cu adevarat ca poti.

TAUR

Astazi este una dintre acele zile in care, daca vrei dragoste, trebuie sa iesi si sa o primesti. Nu-ti pierde timpul stand acasa si scufundandu-te. Fii aventuros si fa acel prim pas. Tu esti singurul care are capacitatea de a te smulge din rutina, asa ca fa-o. Exista o mare pasiune in spatele intentiilor tale romantice in acest moment, asa ca ai grija unde iti indrepti sentimentele.

GEMENI

Cineva iti poate contesta astazi capacitatile mentale. Tendinta ta fireasca ar putea fi sa iei informatiile, sa le analizezi pentru o perioada si sa revii cu o decizie sau o opinie la o data ulterioara. Adevarul este ca lucrurile se misca rapid si deciziile trebuie luate rapid si eficient. Stai in picioare si ai incredere in procesul mental.

RAC

Unii oameni pot incerca sa-si foloseasca puterea chiar si atunci cand nu este cazul. Aceasta este o perioada in care oamenii pot incerca sa-si demonstreze puterea mentala, oferind fapte aleatorii care nu aduc nimic util situatiei disponibile, ci servesc doar pentru a-si demonstra cunostintele despre banii. Incearca sa nu cumperi afisele de putere ale altor persoane.

LEU

Urmeaza-ti promisiunile in aceasta zi. S-ar putea sa fii generos cu cuvintele si sfaturile tale, dar s-ar putea sa fii putin indecis cand vine vorba de livrarea anumitor marfuri. Acesta este un moment minunat pentru a le demonstra celorlalti ca vrei sa spui mai multe. Incearca sa faci tot ceea ce ti-ai propus in aceasta zi.

FECIOARĂ

S-ar putea sa te simti injunghiat pe la spate de anumite persoane si de cei dragi care te atrag in situatii neplacute. Toti se bazeaza pe tine si vei avea de invins anumite temeri emotionale. Astazi, insa, ai putea dori sa scapi de aceasta greutate suplimentara. Mai mult ca sigur vei dori sa schimbi aceste lucruri pentru a iti oferi mai mult spatiu de respiratie. Libertatea fata de bagajul emotional al altora este cheia zilei de astazi.

BALANȚĂ

Concentreaza-te sa iti hranesti nevoile personale acum, in loc sa incerci sa raspunzi nevoilor altora. Exista o tensiune dificila care apare atunci cand incerci sa mangai pe cineva care nu doreste sa fie mangaiat. Cel mai bun mod de a gestiona situatia este de a lasa persoana in pace si de a tinde spre propriile emotii. Daca esti mai stabil si mai clar, vei putea sa-i ajuti mai bine pe ceilalti. Fa-ti acest timp pentru a iti reincarca propriile baterii.

SCORPION

Problemele de afaceri si financiare arata azi promitatoare, dar te-ai putea pune intr-o dilema intre nevoia de a participa la aceste probleme si dorinta de a te relaxa acasa. Daca trebuie sa faci o alegere, ar putea fi cel mai bine sa o alegi pe cea dintai, deoarece aspectele de astazi promit oportunitati care ar putea sa nu se mai intoarca pentru o perioada. Seara ar trebui sa fie a ta. Planifica o cina intima cu un iubit.

SĂGETĂTOR

Astazi exista posibilitatea sa fii fortat la locul de munca sa faci o activitate la care nu prea te pricepi si care nici nu iti face placere. Risti sa devii agitat si gata sa te certi cu oricine iti sta in cale, iar cu o astfel de atitudine ii superi pe cei apropiati. Ar fi bine sa iti iei unele ajutoare pentru a termina ceea ce ai de facut. Priveste situatia neplacuta ca pe o provocare.

CAPRICORN

Departamentul de dragoste si romantism ar trebui sa functioneze destul de bine pentru tine acum. Acesta este momentul pentru a analiza mai profund afacerea ta actuala cu acea persoana care iti atrage atentia. Exista o sensibilitate mai mare la emotiile tale de azi si te-ai putea regasi cu ceva mai mult decat de obicei. Un aer de mister si intriga te va inconjura, atragandu-i pe altii spre tine.

VĂRSĂTOR

La un moment dat, in timpul zilei s-ar putea sa te gasesti implicat intr-un proiect care va intereseaza mult mai mult decat de obicei. Ai putea sa te arunci mai adanc in asta decat este necesar acum. Ai grija sa nu te distraga de la ceea ce trebuie facut. Intelepciunea ta este deosebit de ascutita si poti folosi intuitia pentru a obtine cunostinte practice valoroase. Poti petrece seara meditand.

PEȘTI

Ziua de astazi nu va fi ca majoritatea celorlalte zile. Priveste in jur si vei vedea ca oamenii fie au capul in nori, fie par sa incerce sa mentina un front bun. Atmosfera planetara este de asa natura incat o multime de oameni – si in special tu- te vei simti frustrat de incapacitatea de a-ti realiza visurile. Aceasta este o situatie dificila pentru a fi sigur.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
512 locuitori

Cealîc este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cealîc, Samurza și Cortenul Nou. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Taraclia și la 137 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 512 oameni. Satul Cealîc a fost întemeiat în anul 1913.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.