08 april 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1931
Horoscopul pentru 5 august 2022
08 april 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1931

Horoscopul pentru 5 august 2022

BERBEC

Relațiile de toate tipurile devin mai puternice și mai durabile astăzi. Succesele sporesc puterea parteneriatelor de afaceri; relațiile de dragoste avansează la următorul nivel de angajament. Legăturile de orice fel formate acum sînt sortite să fie puternice, marcate de onestitate, loialitate și afecțiune. Această este o zi minunată pentru a te alătură cu oricine este aproape de ține. Bucură-te de ziua ta.

TAUR

Ai putea avea niște vise ciudate, mistice, în această seară, care implică îngerii sau alte ființe spirituale. Mesajele lor ar putea aduce lumina asupra unei relații romantice pe care s-ar putea să nu o înțelegi prea bine. Ține un caiet lîngă pat, astfel încît să poți scrie detaliile viselor imediat ce te trezeșți. Vei dori să le iei în considerare foarte atent pentru a vedea dacă poți află ce se întîmplă.

GEMENI

Ai fost extrem de ocupat în ultimele zile, lucrînd ore suplimentare la birou, apoi ieșind cu prietenii tîrziu noaptea. Acest tip de comportament este cunoscut sub numele de „arderea lumînării la ambele capete” și rareori are un sfîrșit nefericit. Trebuie să îți faci timp pentru a te relaxa, în mod ideal, cu cineva special. Este probabil că partenerului tău romantic să-i fie dor de ține și să îți propună să petreceți o seară intimă.

RAC

Lucrările la proiecte care necesită imaginație și sensibilitate ți-ar putea ocupă foarte mult timp astăzi. Ar putea fi implicate unele cercetări aprofundate. Muncă poate necesită multă energie și concentrare, poate mai mult decît te aștepți, dar ar trebui să fii mai mult decît mulțumit de rezultatele obținute pînă la urmă. Nu uită să iei pauze și nu uită să mănînci . La final, vei avea nevoie de combustibil!

LEU

Apelurile telefonice și e-mailurile dintre ține și prietenii tăi ar putea să nu fie posibile. Dacă o problema este urgență, te poți gîndi să te duci să vezi persoană în cauza. Această este singură modalitate de a te asigura că ajungi la oricine. Va trebui totuși să te întrebi dacă merită.

FECIOARĂ

Este posibil să fie nevoie de unele lucrări destul de ample și enervante. Probabil va fi nevoie de toată atenția, așa că, dacă poți, ai grijă de ele primul lucru dimineață, cînd ai forțe proaspete. Acesta poate fi un contract, o polița de asigurare sau altceva plin de jargon neinteligibil. Nu-ți fie teamă să ceri ajutorul cuiva familiar cu el, să îți explice.

BALANȚĂ

Evenimentele sociale orientate spre afaceri ar putea dura mult timp astăzi. Ai putea să planifici sau să le urmezi. Te vei simți mai bine cînd se va termină, dar ar trebui să faci o impresie bună și, eventual, să-ți faci cîțiva prieteni noi. Totuși, este de asemenea important să îți aminteșți să îți iei ceva timp pentru ține.

SCORPION

Sensibilitatea și compasiunea ta naturală sînt astăzi un impuls puternic de sentimente puternice de dragoste și afecțiune pentru toți cei din jurul tău. Prin urmare, este probabil să oferi și să primeșți o mulțime de expresii de afecțiune, atît de vizibile, cît și de subtile. O altă persoană semnificativă ar trebui să se simtă deosebit de romantică față de ține, așa că relaxează-te și las-o să te surprindă cu atenție. De asemenea, copiii ar putea dovedi o sursă puternică de sprijin.

SĂGETĂTOR

Ai foarte multe în minte acum, iar alții ar putea să-ți interpreteze comportamentul tăcut că făcînd parte din comportamentul tău. Mergi înainte și lasă-i să gîndească orice își doresc. Ai cîteva probleme reale de gîndit și decizii cu consecințe importante. Mai tîrziu vei putea faci și altele dar în momentul de față, concentrează-te doar pe îngrijirea ta.

CAPRICORN

Planurile de întîlnire cu un grup de prieteni apropiați ar trebui să fie anulate din cauza evenimentelor neașteptate de astăzi. Te poți simți cumva tras în jos, mai ales dacă este implicat un partener romantic. Încearcă să nu îți faci griji prea multe despre asta. Vei putea reprograma și oricum poți folosi timpul singur pentru a te relaxa și pentru a te concentra la ceea ce ai de făcut.

VĂRSĂTOR

S-ar putea că în această dimineață să te trezeșți puțîn indispus și este posibil să nu îți dai seama de ce. Ar putea există un fel de dezechilibru minor, ceea ce poate tensiona situația dintre ține și ceilalți, mai ales dacă eșți strasat cu privire la responsabilitățile de la locul de muncă. Evita calculatoarele dacă este posibil și acordă-ți timpul necesar pentru a ieși la o plimbare rapidă.

PEȘTI

Parteneriatele, eventual legate de afaceri, sînt pe ordinea de zi. Te poți regăși în discuțiile referitoare la astfel de parteneriate, precum și în contracte și alte documente. De asemenea, s-ar putea să lași deoparte timpul în care te poți concentra pe o relație romantică, una nouă sau actuală, care se schimbă și crește. Acesta este un moment bun pentru a lua decizii, deoarece mintea ta este mai concentrată acum.

Source: horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1552
Populația:
1571 locuitori

Covurlui este un sat şi comună din raionul Leova. Covurlui este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Leova și la 75 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1571 de oameni. Satul Covurlui a fost menționat documentar în anul 1552.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.