26 june 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1408
Horoscopul pentru 27 iunie 2022
26 june 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1408

Horoscopul pentru 27 iunie 2022

BERBEC

Traieste-ti fanteziile creative astazi, dar ai grija la politia de la frontiera. Poti experimenta un mic conflict cu o persoana incapatanata sau intr-o situatie care nu este foarte bine planificata. Gandeste-te la lucrurile pe care vrei sa le faci inainte de a lua masuri sau altfel s-ar putea sa te pierzi intr-o lume confuza fara vreo cale de scapare. Stabileste-ti mintea asupra aspectelor pozitive ale situatiei si vei reusi.

TAUR

Esti un nascut romantic prin natura, dar astazi e posibil sa te gandesti mai mult la ceea ce priveste pasiunea fizica decat romantismul idealizat. Este posibil sa fii preocupat in special de aspectul tau si poate doresti sa mergi la un machiaj profesional sau sa cumperi cateva haine noi. Culoarea albastru ar putea parea deosebit de atragatoare in acest moment, dar nu uita sa adaugi rosu pentru pasiune! Telefoneaza-ti partenerul romantic si distreaza-te in aceasta seara!

GEMENI

Aminteste-ti ca, desi exista tensiune si haos in toata lumea, nu trebuie sa te afecteze. Deviza ta ar trebui sa fie ca esti „in ea, dar nu din ea". Majoritatea lucrurilor se bazeaza pe lupta dintre vechi si nou. Incearca sa nu lasi problemele celorlalti sa devina ale tale. Afla totul de la ei ramanand suficient de aproape pentru a observa si a intelege, dar suficient de departe incat sa iti mentii mainile curate.

RAC

Lucrurile ar trebui sa mearga bine pentru tine astazi, cu foarte putin efort din partea ta. Retine ca, daca apare o cearta, este un indiciu ca persoana cu care te certi nu este neaparat persoana potrivita pentru a iti face fata. Problemele emotionale sunt probabil cele mai dificil de depasit, dar acest lucru nu ar trebui sa fie o problema pentru tine. Ai capacitatea de a trece prin acestea ca un profesionist.

LEU

Se pare ca in aceasta zi vestile bune vin de peste tot pentru tine. Orice telefon primesti are la capat un om ce vrea sa iti ofere un fel de ajutor. Prietenii se bazeaza pe tine pentru a duce la bun sfarsit o problema aparuta in anturaj. Nu trebuie decat sa ii faci sa comunice mai mult si sa fie mai deschisi.

FECIOARĂ

Astazi, un subiect care te intereseaza in mod deosebit, te-ar putea determina sa te cauti prin surse obscure pentru a afla mai multe. Intuitia ta ar trebui sa te ajute, dar astazi esti mai inclinat sa cauti dovezi solide. Ai putea gasi ceea ce cauti intr-un loc neobisnuit si intr-un mod neconventional. S-ar putea sa doresti sa porti un notebook si un stilou astazi, chiar daca tot ceea ce se intampla este doar la magazinul din colt!

BALANȚĂ

Sansele de a incerca un nou program de calculator sau o alta forma de echipament de inalta tehnologie ar putea sa apara de nicaieri. S-ar putea sa ai tendinta sa te indoiesti de capacitatea ta si, astfel, sa te simti foarte frustrat. Cu toate acestea, pastreaza-ti calmul. Nu esti dincolo de orice ajutor! Nu este nevoie decat de o mica concentrare si persistenta periculoasa. De asemenea, ai putea sa ceri ajutorul cuiva care stie mai multe.

SCORPION

Astazi este o zi in care iti vine sa fugi. Nu lua nimic prea in serios si abtine-te de la luarea oricaror decizii majore. S-ar putea sa ai inteles ca ceva sau cineva lucreaza in culise fara sa stii. Crede in instinctele tale. Vezi ce poti face pentru a rezolva diferenta dintre realitate si ceea ce simti din lumea spirituala. Viziteaza un muzeu sau fa o plimbare lunga in padure.

SĂGETĂTOR

Concentratia ta ar trebui sa fie ridicata astazi. E posibil sa fii mai atent decat de obicei. Nu te mira daca afli ca observi oamenii si le simti gandurile si sentimentele chiar mai mult decat de obicei. Aceasta este o zi buna pentru a citi, studia, participa la o clasa sau pentru a obtine informatii noi. S-ar putea sa descoperi ceva nou despre un subiect care te intereseaza cu adevarat si ai putea dori sa-ti petreci ziua citind despre el.

CAPRICORN

Banii si prietenia se amesteca rar. Tine cont de asta astazi daca un prieten te cauta pentru un imprumut. Ar fi mai bine sa il ajuti sa-si strategieze modalitatile de a castiga mai multi bani. Oricat de mult iti place sa-i ajuti, o abordare temporara adesea face mai mult rau decat bine. Un imprumut rapid nu va rezolva problema fundamentala a prietenului tau de a cheltui.

VĂRSĂTOR

Nu fii un impuls in ziua de azi. Acum este timpul tau pentru a conduce. Macar spune-ti parerea in aer liber pentru a fi auzit de cei din jurul tau. Pune pasiune in ziua ta pentru a ameliora lucrurile si pentru a mentine energia in miscare. O transformare puternica poate avea loc in interiorul ta in timp ce incepi sa iti folosesti puterea.

PEȘTI

Firea ta fidela si harnica, pe langa o multime de sacrificii de dragul carierei tale, va da roade in curand. Anticiparea unei mari evaluari, cu un posibil avans, este probabil sa te plimbe prin aer toata ziua, plin de vise si planuri de viitor. Bucura-te de aceasta binemeritata liniste sufleteasca. Petrece ceva timp astazi bucurandu-te de familia ta. Poate ca poti planifica o pre-sarbatoare.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1848
Populația:
1335 locuitori

Gaşpar este un sat şi comună din raionul Edineţ. Gaşpar este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat la o distanţă de 25 km de oraşul Edineţ şi la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1335 de oameni. Satul Gaşpar este menţionat documentar în anul 1848 cu numele de Fîntîna Nouă, iar din 1930 apare sub numele de Gaşpar.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.