01 december 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1633
Horoscopul pentru 13 ianuarie 2022
01 december 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1633

Horoscopul pentru 13 ianuarie 2022

BERBEC

Amintiri din trecutul indepartat, poate inca din copilarie, ar putea continua sa apara in mintea ta astazi. S-ar putea sa te simti foarte prost, plangand din cauza unui basm pe care ti l-a citit bunica ta cand aveai cinci ani, dar oricat de jenant poate fi, este de fapt o forma pozitiva de eliberare. Vechea durere din trecut, chiar si la fel de absurda ca aceasta, te poate limita de fapt in situatia ta actuala.

TAUR

Un obiect pe care il pretuiesti, poate o mostenire de familie, ar putea lipsi. Nu intra in panica. Probabil este undeva in casa, desi s-ar putea sa fi alunecat in spatele a ceva sau sa fi fost pus o multime de alte lucruri deasupra. In orice caz, este printre alte obiecte. Cautand prea mult, totusi, ar putea fi mai evaziv decat ar trebui sa fie. Continua sa cauti cand ai timp si probabil ca articolul va aparea intr-un loc foarte ciudat!

GEMENI

Astazi s-ar putea sa joci de-a detectivul. Ceva sau cineva, poate un animal de companie, a disparut si vei fi intrigat. Singura precautie: atunci cand cauti, nu privi prea departe. Orice ai cauta, probabil, nu este la mai mult de un bloc sau doua de tine. Stai aproape de casa si totul ar trebui sa fie bine.

RAC

Ingrijorari legate de bani te pot chinui astazi ar putea fi gresite. Dupa toate aparentele, drumul financiar ar putea deveni temporar putin dur, dar probabil ca nu totul este atat de ingrozitor pe cat pare. Elibereaza-te de panica pentru un moment, aseaza-te si treci peste cifre. Probabil vei descoperi ca o bugetare atenta si o mica strangere a curelei este tot ce este necesar pentru a te ajuta sa treci peste. O poti face.

LEU

Gandirea rationala se incurca astazi, deoarece totul pare ca ti se intampla deodata. Toata lumea vrea sfatul tau, multi oameni au nevoie de favoruri, iar cei care detin autoritate au sarcini noi pentru tine. Fa un triaj si ajuta-i mai intai pe cei care au cea mai mare nevoie.

FECIOARĂ

O comunicare ciudata ar putea veni de la o persoana care nu lasa un nume si a carei voce nu o recunosti. Ar putea, totusi, sa sune important si, prin urmare, te-ar putea deranja pe tot parcursul dupa-amiezii. Cum poti intoarce un apel cand nu stii cine este persoana respectiva? Nu innebuni pentru ca nu merita. Daca este important, persoana respectiva va suna inapoi.

BALANȚĂ

Nu este ziua potrivit pentru a face cercetari aprofundate de orice fel, fie ca este vorba despre un subiect intelectual sau despre cum sa construim un nou sistem informatic. Mintea ta nu este la fel de concentrata cum este de obicei si ti-ar putea fi temporar dificil sa intelegi concepte noi pe care nu le-ai mai intalnit pana acum. Aceasta nu este o reflectie asupra inteligentei tale, doar una dintre acele zile vagi pe care le avem cu totii.

SCORPION

Un prieten pe care il cunosti de ani de zile s-ar putea sa te socheze brusc spunand niste lucruri neplacute la care nu te-ai fi asteptat niciodata de la el sau ea. Daca se vorbeste despre tine, s-ar putea sa fii foarte suparat pentru ca nu este corect sau justificat! Uneori este greu sa ierti aceste lucruri, dar fa efortul. Prietenul tau trece prin momente grele despre care poate nu stii. Incearca sa te pui in locul celuilalt. Ierta si uita.

SĂGETĂTOR

Poate ca e mai bine sa stai departe de un coleg de la lucru astazi. El poate avea niste probleme foarte obositoare cu familia si la serviciu si nu va fi in cea mai buna dispozitie. Daca va intalniti, s-ar putea sa il gasesti intr-o dispozitie obscura si lipsita de comunicare iar asta te-ar putea face destinatarul unor cuvinte neplacute.

CAPRICORN

Astazi s-ar putea sa ti se prezinte un nou coleg la locul de munca. Nu fi surprins daca aceasta persoana iti face pielea de gaina. Acesta ar putea fi un semnal de avertizare sau ar putea insemna pur si simplu ca aceasta persoana este absolut ingrozita si, prin urmare, actioneaza defensiv. Nu trage vreo concluzie despre aceasta persoana pana nu ajungi sa o cunosti mai bine.

VĂRSĂTOR

Aceasta este o zi buna pentru meditatie sau studii spirituale de un fel. Intuitia ta ar trebui sa functioneze la un nivel foarte inalt si, prin urmare, iti va fi mai usor sa te adaptezi la gandurile, sentimentele, nevoile si dorintele celorlalti, in special ale sexului opus. S-ar putea chiar sa experimentezi viziuni psihice care sa puna in lumina unele intrebari pe care ti le-ai pus de ceva vreme. Noteaza-ti gandurile. Vei dori sa iti amintesti de ele.

PEȘTI

Astazi s-ar putea sa vrei sa te concentrezi asupra unuia dintre proiectele tale private pentru care ai multa pasiune. Daca unul dintre membrii familiei tale te impiedica sa lucrezi la acest proiect, explica-i cat de important este acest lucru pentru tine. De obicei muncesti foarte mult, asa ca meriti sa faci tot ce vrei sa faci in timpul liber. Incearca doar sa fii plin de tact!

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1606
Populația:
1 locuitor

Cuconeştii Vechi este un sat din cadrul comunei Cuconeştii Noi, raionul Edineţ. Satul se află la o distanță de 30 km de oraşul Edineţ, 38 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi 230 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului este reprezentată de o singură persoană. Prima menţionare documentară a satului Cuconeşti datează din anii 1606-1607.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.