01 june 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2626
Horoscopul pentru 7 ianuarie 2022
01 june 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2626

Horoscopul pentru 7 ianuarie 2022

BERBEC

Incearca sa iti controlezi cuvintele pentru ca nu exista nici un motiv sa te dezlantui. Vei constata ca este mai sensibila abordarea cu care vei merge mai departe in atingerea obiectivelor. Vei putea fi capricios, iar emotiile tale ar putea fi destul de mari. Asculta-ti instinctele deoarece exista posibilitatea sa afli ceva important.

TAUR

Libertatea ta este mai inportanta pentru tine decat orice altceva in viata ta. Este foarte dificil sa fii nevoit sa te implici fie personal sau profesional in unele probleme aparute. Cu toate acestea, astazi va trebui sa te gandesti la ce ar trebui sa faci. Este posibil sa trebuiasca sa reflectezi la anumite intrebari si iti va fi greu sa gasesti raspunsul corect.

GEMENI

Nu ar trebui sa ai nici o problema in luarea unor decizii in legatura cu unele alegeri din viata ta. A venit si timpul ca tu sa preiei conducerea in unele activitati de la locul de munca. Este posibil sa ai o atitudine extrem de incapatanata care va deranja persoanele din jurul tau. Incearca sa iti controlezi comportamentul pentru a nu fi penalizat de superiori.

RAC

Incearca sa nu iti traiesti viata dupa regulile societatii. Libertatea ta este ceea ce este foarte important pentriu tine. Nu uita ca in ciuda independentei pot fi zile cand vei avea o senzatie brusca si te vei simti ca si cum ai fi singur pe pamant. Vei fi nevoit sa incerci sa te gandesti la ceea ce inseamna cuvantul angajament pentru tine. Poate fi destul de infricosator,nu?

LEU

Poate fi greu pentru tine sa finalizezi un proiect de pe teren. Poate ca acesta este un semn ca trebuie sa ramai pe pozitii pentru a fi sigur ca il poti termina. Ai grija ca actiunile tale sa fie bine gandite. Vei descoperi ca astazi poti realiza foarte multe daca vei sta concentrat si disciplinat.

FECIOARĂ

Evita calatoriile lungi deoarece esti predispus la unele accidente, poate fi vorba de o alunecare pe ghetus sau un altfel de accident. Incearca sa fii atent in jurul tau pentru a fi pregatit pentru orice obstacol. Seara vei dori sa te intalnesti cu cativa prieteni apropiati si sa incerci sa te relaxezi dupa o zi incarcata.

BALANȚĂ

Din cauza unor dificultati de comunicare exista riscul sa pierzi unele contracte destul de importante. Ar fi bine sa amani unele intalniri de afaceri si sa acorzi mai multa atentie persoanei iubite si familiei. Poti incerca sa faci planurile de vacanta alaturi de cei dragi.

SCORPION

In general ai tendinta de a critica modul in care guvernul si politicienii se ocupa de problemele sociale si de institutii. Scopul tau nu este doar de a critica, iti doresti sa vezi unele schimbari pozitive in aceste domenii. Aura de intelegere te va ajuta sa iti dai seama ca daca doresti ca lumea sa evolueze, vei fi nevoit sa faci oamenii sa reactioneze.

SĂGETĂTOR

Incearca sa ai grija de treburile zilnice si de micile obstacole aparute pe neasteptate. Vei putea face unele planuri realiste astfel incat sa urmeze cu unele obiective pe termen scurt. Ar fi bine sa faci lucrurile care necesira disciplina si multa concentrare.

CAPRICORN

Chiar daca perioada aceasta a anului este marcata de bunatate, voie buna si prieteni, tu dai dovada de incapatanare si incerci sa faci lucrurile doar asa cum iti plac tie. Ar fi cazul sa iei in considerare si ideile persoanelor din jurul tau. Cine stie, poate unele idei sunt chiar mai bune ca ale tale.

VĂRSĂTOR

in urma unor drumuri facute recent vei simti ca nu mai ai putere sa faci nici macar un pas. Poate ar fi timpul sa te intinzi pe canapea si sa incerci sa te odihnesti si sa amani celelalte treburi pe o alta zi. PArtenerul de viata iti va reprosa ca il cam neglijezi in ultima perioada si vei avea parte de unele discutii in contradictoriu.

PEȘTI

Unele persoane ar putea spune ca esti un geniu datorita darului tau care este o combinatie intre creativitate si intuitie. Ai posibilitatea sa utilizezi acest lucru pentru a socializa cu alte persoane care de multe ori au facut aceeasi activitate. Esti cunoscut pentru sfaturile bune iar astazi unele persoane vor asculta cu atentie ceea ce le vei spune. Daca ai sfatuit pe cineva sa faca ceva nebunesc, s-ar putea sa faca acest lucru.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
97 locuitori

Săghieni este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ungheni și la 115 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 97 de oameni. Satul Săghieni a fost menționat documentar în anul 1602.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.