01 may 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1868
Horoscopul pentru 6 ianuarie 2022
01 may 2022, 19:00 Kaleidoscope views 1868

Horoscopul pentru 6 ianuarie 2022

BERBEC

Scrisul poate fi unul dintre obiectivele tale principale pentru astazi. Ai o multime de informatii de oferit oricui ar putea fi interesat de ceea ce ai de spus. Ai putea sa-ti incerci mana la un articol intr-o revista sau poate cu o poezie. Cu toate acestea, chiar daca tot ce scrii in acest moment este o scrisoare catre varul tau, ceea ce vei spune, va fi fara indoiala stralucitor, captivant si cu siguranta foarte interesant.

TAUR

Interesele profesionale continua sa se extinda, si reusesti sa fii foarte ocupat. Venitul tau creste si ai putea obtine o anumita importanta in domeniul tau. Cu toate acestea, ai putea cauta noi oportunitati. Este posibil ca domeniul in care te afli acum sa nu fie unul pe care doresti sa il continui in urmatorii 20 de ani. Prin urmare, aceasta este o zi buna pentru a scoate cateva palpe si a testa apele. S-ar putea sa fii surprins de oportunitatile disponibile.

GEMENI

Calatoria in compania unui insotitor apropiat s-ar putea sa se profileze la orizont. De fapt, s-ar putea sa pleci destul de curand si probabil ca esti incantat. Pe parcursul acestei calatorii ar putea aparea unele evolutii surprinzatoare si, prin urmare, este posibil sa se contureze pentru a fi mai mult decat o simpla vacanta. Asigura-te ca arati cel mai bine si nu te abtine de la ceea ce vrei sa faci si distreaza-te.

RAC

O pauza norocoasa neasteptata ti-ar putea veni astazi, ceva la care nu te-ai fi asteptat niciodata intr-o suta de ani. Ar putea parea un vis devenit realitate, dar ti-ar putea perturba viata intr-un fel. S-ar putea sa te trezesti in fata unei alegeri: mergi si schimba-ti intregul mod de viata sau asuma-ti riscul ca o alta oportunitate grozava sa nu apara niciodata. Cine a spus ca viata este usoara? Gandeste-te la asta!

LEU

Daca in prezent nu esti implicat romantic, astazi ai putea intalni pe cineva care arata foarte promitator. Munca ar putea fi implicata intr-un fel si este, de asemenea, posibil ca aceasta persoana sa locuiasca in cartierul tau de mult timp. Un prieten v-ar putea prezenta unul altuia. Probabil vei petrece cel putin o ora vorbind si probabil ca vei face aranjamente pentru a va intalni din nou.

FECIOARĂ

Un fel de zdruncinare neasteptata ar putea avea loc astazi, si te-ai putea trezi brusc oferindu-ti mai multi bani sau responsabilitati. Aceasta ar putea fi doar pauza pe care ai asteptat-o, dar te poate lua atat de mult prin surprindere incat ai putea avea nevoie de mai mult timp sa te gandesti la asta. Nu sta pe ganduri prea mult!

BALANȚĂ

Astazi s-ar putea sa participi la cel putin o ocazie sociala festiva si, prin urmare, s-ar putea sa cunosti oameni foarte interesanti in profesii neobisnuite, cum ar fi televiziunea. Asteapta-te sa auzi niste povesti bizare, unele adevarate, altele clar exagerate. Din toate aceste glume prietenoase si povesti, totusi, ai putea obtine cateva informatii utile. Noteaza-le pentru a ti le putea aminti mai tarziu.

SCORPION

Nivelul tau de sanatate si bunastare fizica este probabil sa fie foarte ridicat. Drept urmare, s-ar putea sa descoperi ca cei din jurul tau acorda mai multa atentie la ceea ce spui decat o fac de obicei. Vei descoperi, de asemenea, ca mintea ta este deosebit de ascutita si ca esti susceptibil sa fii exceptional de rapid in ceea ce faci. Prin urmare, s-ar putea sa absorbi mult mai mult din ceea ce auzi decat faci in mod normal.

SĂGETĂTOR

S-ar putea sa te simti deosebit de aventuros astazi. Aceleasi strazi si cladiri vechi din acelasi oras vechi ar putea parea brusc ca se apropie de tine. Prin urmare, s-ar putea sa gasesti un prieten apropiat sau o persoana semnificativa, cu care urci in masina si sa pleci spre munti sau ocean. Probabil ai nevoie de o pauza. Ai muncit foarte mult si probabil ca ai putea beneficia de ceva timp liber.

CAPRICORN

Un vis sau o viziune intensa ar putea duce la o descoperire spirituala de vreun fel, si s-ar putea sa-ti petreci o mare parte a zilei intr-o stare de ameteala, incercand sa-i dai un sens. S-ar putea sa incerci sa gasesti cateva carti pe aceasta tema, pentru ca toate semnele sugereaza ca lectura ar putea aduce o multime de informatii utile in calea ta astazi.

VĂRSĂTOR

Esti probabil sa fii intr-o dispozitie foarte vesela astazi, si se va vedea pe fata ta. Acest lucru nu va trece neobservat de oamenii pe care ii intalnesti. Ai putea sa-ti faci niste prieteni noi si, daca in prezent nu esti implicat romantic, s-ar putea sa intalnesti un potential partener de dragoste interesant. Aceasta persoana este susceptibila sa fie foarte politicoasa si slefuita, ca sa nu mai zic desteapta! Fii cordial, dragut si bucura-te de ziua ta.

PEȘTI

Astazi s-ar putea sa gazduiesti o adunare de oameni interesati de chestiuni psihice sau metafizice. Un invitat foarte special ar putea tine o discutie sau conduce un grup de discutii. Acest lucru ar putea fi fascinant pentru toti cei prezenti. Veti castiga o reputatie de gazda minunata, chiar daca tot ce faci cu adevarat este sa distribui prajituri si sa torni cafeaua. Tu, mai presus de toate, ar trebui sa te distrezi de minune si sa te bucuri sa vorbesti cu prietenii tai.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2022

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
1714 locuitori

Vărăncău este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Slobozia-Cremene, Vărăncău și Slobozia-Vărăncău. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Soroca și la 150 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1714 oameni. Satul Vărăncău a fost menționat documentar în anul 1607.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.