01 april 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2374
Horoscopul pentru 5 ianuarie 2022
01 april 2022, 19:00 Kaleidoscope views 2374

Horoscopul pentru 5 ianuarie 2022

BERBEC

In aceasta zi realizezi ca familia trebuie sa stie cat mai putine lucruri despre sursele tale de venit asa ca eviti orice discutie despre situatia ta financiara. Misterul ii face pe cei din familie sa se intrebe daca nu cumva ai ceva probleme legate de locul de munca, asta in ciuda faptului ca faci ceva cumparaturi scumpe. Seara vei avea parte de o surpriza din parte a persoanei iubite. Incearca sa fii cat mai entuziasmat de ceea ce se intampla in jurul tau.

TAUR

Astazi vei avea posibilitatea sa afli anumite informatii destul de interesante. Acest lucru ar putea sa te faca sa iti pastrezi mintea limpede si sa o lasi sa vibreze cateva ore intregi, mai ales ca poti intalni cateva persoane interesante cu care poti discuta acest subiect ore in sir. Fa un efort pentru a incerca sa te plimbi si pentru a te indeparta de tot stresul din aceasta zi.

GEMENI

Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa nu fii capabil sa gestionezi oportunitatile in mod adecvat fara capacitatea ta de a tine cont de nevoile si dorintele celorlalti. Daca nu esti pregatit sa ai un dialog, multe sanse se vor risipi. Daca esti intr-o situatie de criza, vei reusi sa iesi numai datorita ajutorului si interesului persoanei respective.

RAC

Un grup de meditatie se poate intalni in aceasta zi la tine acasa, si poti fi atras de starile spirituale pe care le au aceste meditatii. Te simti confortabil cu persoanele din acest grup si esti recunoscator pentru prietenia si sprijinull pe care ti-l ofera. Incearca sa tii cont de aceste sentimente deoarece te pot ajuta in vremuri grele.

LEU

Astazi te gandesti sa schimbi ceva in mentalitatea ta si brusc vezi unele situatii cu alti ochi. Observi ca ai numeroase oportunitati pe care le poti transforma in avantaje, ba chiar ai de partea ta si unele persoane ce te pot ajuta pe plan profesional. Se pare ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa te decizi cu privire la ceea ce vrei sa faci.

FECIOARĂ

Datorita eforturilor depuse in ultima vreme vei reusi sa obtii niste beneficii. Poate fi vorba despre o marire de salariu sau despre o avansare in functie. Este un moment bun pentru a sarbatori alaturi de cei dragi succesul profesional, insa ai grija la invidiile pe care le starnesti. Invita-ti prietenii si rudele si pregateste o masa nemaipomenita.

BALANȚĂ

Partenerul tau de viata este prins in probleme de familie si nu poate sa petreaca timp cu tine? Nu lasa insecuritatea sa iti strice ziua. Partenerul tau trebuie sa se ocupe de familie acum. Relazeaza-te, fa ceea ce doresti sa faci si ai inrcredere ca veti petrece mai mult timp impreuna cat de curand. Dupa ce s-a ocupat de problemele din familie, vei fi un refugiu pasnic pentrtu partenerul tau.

SCORPION

Inspiratia te -ar putea lovi in aceasta zi. Este un sentiment frumos, dar s-ar putea sa nu fii sigur ca stii cum sa il canalizezi. Ar putea reprezenta o descoperire spirituala, o inspiratie artistica, o intelegere mai buna a celorlalti sau toate cele de mai sus. Ceea ce este aproape sigur, este ca vei dori sa petreci mai mult timp singur pentru a te gandi la tot si pentru a afla cum sa il utilizezi. Nu respinge nicio o posibilitate, oricat de scandaloasa ar parea.

SĂGETĂTOR

Persoanele din jurul tau pot actiona prin unele iesiri ciudate, asa ca lasa-te purtat de val. Ca de obicei, ai o abilitate extraordinara de a te arunca cu capul inainte si sa iesi neatins. Trebuie sa ai grija insa ca nimeni sa nu isi insuseasca reusitele tale. Ramai relaxat in timp ce iti mentii controlul actiunilor tale.

CAPRICORN

Vei avea parte de o zi destul de agitata. Se pare ca nu gasesti o solutie potrivita problemelor tale si de aici toata agitatia. Nimic nu te face sa te simti mai nesigur decat lipsa rezultatelor concrete, atunci cand vine vorba despre munca. Simti ca nu faci nimic din ceea ce trebuie astfel incat esti dispus sa apelezi la un prieten apropiat.

VĂRSĂTOR

Te-ai gandit la schimbarea carierei? S-ar putea sa primesti cateva oportunitati astazi, posibil printr-un coleg. Ar putea fi momentul potrivit pentru a face o schimbare. Evolutiile profesionale pozitive sunt indicate pentru tine. Listeaza optiunile si apoi fa unele cercetari pe fiecare. S-ar putea sa te indrepti spre unele posibilitati interesante.

PEȘTI

Astazi ai putea fi tentat sa te concentrezi asupra esecurilor anterioare. Pastreaza-ti trecutul in locul sau, concentrandu-te asupra momentului. Te ingrijoreaza ceea ce te poate ajuta sa te bucuri de acum. Poti face mici schimbari pentru a lasa trecutul in spate si pentru a iti concentra accentul pe viitor astfel incat sa fie si mai bine.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1446
Populația:
689 locuitori

Valea Rusului este un sat din cadrul comunei Pruteni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Fălești și la 147 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 689 de oameni. Satul Valea Rusului a fost menționat documentar în anul 1446.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.