22 november 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2693
Horoscopul pentru 23 noiembrie 2021
22 november 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2693

Horoscopul pentru 23 noiembrie 2021

BERBEC

Indoielile cu privire la un parteneriat romantic sau de afaceri ar putea avea un efect energizant asupra ta astazi. Esti hotarat sa rezolvi orice probleme sau neintelegeri pe care le poti avea cu partenerul tau. Probabil o vei face, deoarece succesul prin determinare si munca asidua este indicat cu tarie. S-ar putea sa-ti faci si un nou prieten.

TAUR

Incertitudinea cu privire la viitorul tau financiar te-ar putea face sa dezvolti un fel de plan de economii sau de investitii pentru a iti oferi mai multa siguranta. Probabil vei gasi ajutorul de care ai nevoie, deoarece planetele arata ca ar trebui sa reusesti in orice incerci. O usoara stare de rau te poate determina sa apelati la vitamine, ierburi, yoga sau un alt fel de metoda de vindecare care te poate pune din nou pe picioare.

GEMENI

Un efort comun cu un partener ar putea duce la oportunitati imaginative si creative. Te simti plin de energie si gata sa incepi aproape orice. Orice ai incepe astazi, in special proiectele creative, ar trebui sa reuseasca in ciuda oricaror obstacole. Relatiile cu partenerii si cu altii ar trebui sa fie reincarcate de activitatile zilei.

RAC

Astazi, s-ar putea sa ai un impuls irezistibil de a-ti pune casa in ordine. Vrei sa-i faci o curatare temeinica, putina decorare sau poate sa faci niste reparatii minore, dar necesare. Un obiect nou, o sculptura sau poate o pictura, ar putea inspira aceasta dorinta. Totul ar trebui sa arate fabulos pana cand termini.

LEU

Daca te-ai gandit sa lucrezi de acasa, acesta este momentul sa iti pui planurile in actiune. Orice lucru legat de bani sau de casa ar putea avea succes acum. Toate semnele indica faptul ca munca ta grea si determinarea vor aduce rezultatele pe care le doresti. Un vizitator mai in varsta ar putea trece pe la tine, poate cu sfaturi sau idei pe care vei dori sa le iei in considerare.

FECIOARĂ

Desi uneori doresti sa petreci o zi intreaga singur, acesta nu este momentul. Ai in minte o multime de obiective specifice de care doresti sa te ocupi astazi, poate implicand scris sau vorbit dar nu va fi nicio problema in a le amana. Acesta este un moment minunat pentru a incepe aproape orice fel de proiect. Planetele indica succes in orice incerci.

BALANȚĂ

O anumita sarcina sau obiectiv te poate face sa efectuezi o multime de apeluri, sa scrii multe scrisori sau sa conduci mult masina. Te simti deosebit de hotarat si vei reusi sa faci orice altceva incerci astazi. Conversatiile vor fi productive si te-ar putea incuraja spre noi proiecte.

SCORPION

Abilitatile sau talentele necunoscute pe care nu stiai ca le ai ar putea sa te puna pe un curs care sa duca la cresterea veniturilor, daca esti dispus sa depui ceva mai multa munca. Acest lucru va duce, fara indoiala, la cresterea increderii de sine, declansand un efect de domino care va face viitorul mai luminos. Indiferent ce apare astazi, oricat de ciudat ar parea, mergi cu fluxul!

SĂGETĂTOR

O comunicare involuntara a unui prieten te-ar putea porni pe o cale care iti va schimba viata. Acest lucru ar putea implica oportunitati de afaceri sau ai putea descoperi un nou interes sau grup la care poti dori sa te alaturi. Orice ar fi, iti poate capta atentia si iti poate mentine energiile concentrate pentru o lunga perioada de timp. Aceasta ar trebui sa fie o evolutie pozitiva.

CAPRICORN

Indiferent de dificultatile care au aparut in ultimele zile, ai puterea de a le depasi, de a castiga forta noua si de a merge mai departe. Energia ta fizica este buna si probabil ca vei continua si vei avea grija de fiecare treaba pe masura ce apare. Daca te-ai gandit sa incepi un nou proiect, aceasta este ziua sa o faci. Obstacolele nu te vor opri

VĂRSĂTOR

Asocierea ta cu un grup ar putea permite progresul tau pe plan spiritual astazi. Problemele emotionale din trecut ar putea aparea, dar nu dispera. Priveste asta ca pe o oportunitate de a te elibera de vechile traume care te-au limitat. Depasirea limitarilor de orice fel – emotionale, spirituale sau fizice – este o abordare deosebit de productiva.

PEȘTI

Bani sau alte resurse ar putea fi puse la dispozitia ta astazi, astfel incat sa iti poti creste perspectivele de cariera sau sa avansezi in ocupatie. Vei gasi acest lucru foarte incurajator, deoarece vei depune multa energie in acest interes. Acesta este momentul sa fii ambitios. Ai ceea ce este nevoie pentru a avansa cu aproape orice vrei sa faci.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1861
Populația:
371 locuitori

Leordoaia este un sat din cadrul comunei Hîrjauca, raionul Călăraşi. Satul Leordoaia se află la distanţa de 26 km de orașul Călăraşi și la 73 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 371 de oameni. Localitatea este menționată documentar în anul 1861.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.