19 november 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3232
Horoscopul pentru 20 noiembrie 2021
19 november 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3232

Horoscopul pentru 20 noiembrie 2021

BERBEC

Ideile pe care le-ai avut in trecut te-ar putea inspira sa dezvolti si alte idei noi. Poate doresti sa le notezi sau sa le impartasesti altora. Unele dintre ideile pe care le explorezi ar putea fi neclare intr-un fel, dar te vei bucura sa le explorezi. Partea intunecata a vietii ar putea detine o fascinatie speciala si pentru tine acum.

TAUR

Prezenta copiilor in casa ta ti-ar putea trezi astazi instinctele de ingrijire. Chiar daca doresti sa le citesti sau sa le spui povesti, incearca sa stai departe de orice basme deosebit de groaznice. Atmosfera poate fi putin mohorata, iar macabrul poate avea un efect prea puternic asupra lor cat si asupra ta. Seara, planifica ceva privat, intim, cu cineva special.

GEMENI

Ziarele iti pot aduce cunostinte despre evenimente ciudate care iti capteaza imaginatia. Poate doresti sa afli mai multe despre povesti si evenimente similare. Mintea ta este suficient de ascutita pentru a intelege totul, desi vor exista elemente ascunse care o fac mult mai fascinanta. Mintea umana si partea sa intunecata ar putea fi deosebit de interesante pentru tine astazi.

RAC

Un sentiment sporit de incredere te poate face sa iti dezvolti abilitatile de scris astazi. Aceasta ar putea insemna invatarea scrierii tehnice sau creative. Oricum ar fi, daca te-ai gandit la asta, acesta este un moment excelent pentru a urma un curs. Cartile pe acest subiect, precum si discutiile cu cei cu experienta in aceste probleme ar putea ajuta.

LEU

O scrisoare sau alta comunicare serveste ca un fel de semnal de alarma astazi. Un obiectiv pe termen lung va fi in sfarsit atins si ambitia ta ar trebui sa capete o noua dimensiune, eventual mergand pentru o a doua cariera, fie in plus fata de cea pe care o ai, fie in locul acesteia. S-ar putea sa nu fii sigur de ceea ce vrei sa faci dar ai de unde alege.

FECIOARĂ

O scrisoare sau un apel de la o persoana care este bolnava ar putea veni astazi. S-ar putea sa decizi sa faci o vizita acestei persoane. Poate ca nu o cunosti foarte bine, dar instinctele tale umanitare sunt trezite. Ai grija de afacerile care trebuie gestionate si apoi mergi sa vezi aceasta persoana. Te vei simti mai bine dupa asta.

BALANȚĂ

Scrisorile si apelurile legate de obiectivele tale pe termen lung sau ale unui grup cu care esti afiliat ti-ar putea ocupa mult timp astazi. S-ar putea sa ai de-a face cu acte la un moment dat si s-ar putea sa nu intelegi unele dintre ele. Cere ajutor daca ai nevoie. Este posibil sa nu fii familiarizat cu materialul, iar chestiunile implicate sunt prea importante pentru a risca sa gresesti.

SCORPION

Ar putea fi nevoie de tine pentru a rezolva o multime de documente astazi. Te vei simti ascutit din punct de vedere mental si vei putea sa te ocupi cu usurinta de asta, desi unele dintre lucrurile ce trebuie facute ar putea sa te ocoleasca momentan. Comunicarile din vecini sau alte cunostinte pot parea suspecte. S-ar putea sa simti ca au propriile lor agende. Nu repeta nimic din ce auzi.

SĂGETĂTOR

Recunoasterea meritelor pentru munca grea si obiectivele atinse ar putea veni in sfarsit. Te vei simti foarte bine in legatura cu situatia. Increderea in sine si puterea ta mentala sunt ridicate. Veti primi o multime de scrisori sau apeluri, unele de la distanta. Nu fi surprins daca iti petreci cea mai mare parte a zilei vorbind.

CAPRICORN

Informatiile legate de psihologie, in special cele despre vise, iti pot capta imaginatia. Ai putea decide sa colectezi cat mai multe informatii. Partea intunecata a personalitatii poate fi deosebit de atragatoare. Iti vei aminti tot ce ai citit sau auzit astazi, deoarece mintea ta este deosebit de activa. Aceasta include tendintele financiare si modalitatile de a iti creste veniturile.

VĂRSĂTOR

Calatoriile scurte si discutiile lungi cu cineva special sunt pe agenda de astazi. S-ar putea sa decizi sa mergi cu masina prin tara, poate sa vizitezi magazine ciudate si restaurantele rustice. Un apel confuz ar putea veni de la o cunostinta in aceasta seara. Persoana nu va parea sa-ti spuna nimic, dar se asteapta la un fel de raspuns. Nu iti fie teama sa ceri o explicatie!

PEȘTI

O multime de documente pe care trebuie sa le completezi te-ar putea mentine nervos si stresat. S-ar putea sa ai niste dureri de cap asa ca nu-ti sacrifica bunastarea pentru asta. Nu iti vei pierde concentrarea daca trebuie sa amani unele sarcini pana maine. Apelurile sau vizitatorii ar putea de asemenea sa te enerveze. Inchide-ti telefonul si spune-le oamenilor ca ii vei vizita mai tarziu. Vor intelege.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1785
Populația:
814 locuitori

Fuzăuca este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Fuzăuca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 17 km de orașul Șoldănești și la 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituia 814 oameni. Prima menţiune documentară a satului Fuzăuca datează din anul 1785.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.