15 november 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2398
Horoscopul pentru 16 noiembrie 2021
15 november 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2398

Horoscopul pentru 16 noiembrie 2021

BERBEC

Cuvintele pot retine energie, asa ca ai grija ce spui si cum o spui. Starea de spirit de astazi cere ca oamenii sa aiba spatiu pentru a se exprima. Lasa-le libertatea sa o faca sau vei ajunge sa fii blocat intr-un colt, fara scapare. Trebuie sa incepi din spate si sa te indrepti spre usa, nu invers.

TAUR

Oricum ai alege, ai puterea necesara pentru a lucra, asa ca nu te mai chinui. Oamenii vor fi maleabili in mainile tale pentru ca abordarea ta calma, diplomatica, calmeaza chiar si cea mai aprinsa disputa. Fa-ti timp pentru a aborda problemele. Ai incredere in fiecare miscare pe care o faci si nu iti fa griji daca altii te privesc negativ.

GEMENI

S-ar putea sa simti ca cineva iti da o palma emotionala. Nu reactiona imediat aparandu-te. Te vei descurca mult mai bine daca dai inapoi si analizezi situatia inainte de a concluziona ce este bine sau gresit. Sentimentele tale sunt pretioase si nu ar trebui sa-i lasi pe altii sa te agreseze. In acelasi timp, nu ai dreptul sa-i agresezi pe altii.

RAC

S-ar putea sa simti ca bateria ta s-a epuizat astazi. Te poti intreba daca merita ceea ce faci. Nu dispera. Un prieten va veni in curand, care te poate ajuta cu un impuls. Odata ce repornesti motorul, nu te vei mai opri. Nu iti fie teama sa ceri ajutorul daca ai nevoiepentru ca nimeni nu va sti ca ai nevoie de ajutor daca nu-l ceri.

LEU

Reevalueaza exact pentru ce lucrezi. Daca cauti distractie si relaxare, poate treci pe langa asta fara sa-ti dai seama. Distractia pe care o cauti este chiar in fata ta. Cel mai bine ar fi daca ai profita de asta acum, in loc sa astepti pana la un moment magic.

FECIOARĂ

Exista putere atunci cand descoperi cum sa faci parte din doua echipe adverse. La inceput poate parea o tradare sa faci parte dintr-unul in timp ce il ajuti pe celalalt. De fapt, te ajuti invatand ambele parti ale situatiei. Ia ce e mai bun de la fiecare. Cand vine timpul sa-ti alcatuiesti echipa, vei avea toate datele necesare pentru a reusi.

BALANȚĂ

Ai o fire flexibila. Alti oameni pot fi la fel de maleabili ca si tine, dar acum este sansa ta sa preiei conducerea. Esti la linia de start si astepti sa inceapa cursa. Nu astepta ca altii sa faca primul pas ci ramai concentrat. De indata ce simti ca poti incepe, alearga cat de repede poti.

SCORPION

Puterea ta de a-ti transforma viata este puternica. Ai la dispozitie multe optiuni, chiar daca nu ti se pare. Singurul obstacol care te retine este starea ta emotionala. Sentimentele tale ar putea fi sensibile acum, facandu-te nesigur cu privire la initierea schimbarilor despre care stii ca sunt necesare pentru avansarea ta.

SĂGETĂTOR

Poate parea ca totul se misca in contradictie cu traiectoria ta. In timp ce vrei sa te deplasezi spre sud, vantul bate spre vest. Asta nu inseamna ca ar trebui sa renunti la obiectivul tau. Acest lucru inseamna doar ca poate fi necesar sa ocolesti pentru a ajunge unde vrei. O abordare laterala este exact lucrul necesar pentru a ajunge in paradisul tau.

CAPRICORN

Unele forte puternice pot incerca sa iti slabeasca increderea in sine astazi. Esti atat de intentionat sa-ti pastrezi libertatea incat refuzi sa cedezi cand ar trebui. Ia in considerare cealalta parte a ecuatiei inainte de a deveni atat de neclintit incat sa refuzi sa te clintesti. In acelasi timp, sa nu crezi automat ca doar pentru ca te confrunti cu opozitie modul tau de a gandi este neaparat gresit.

VĂRSĂTOR

Astazi poti incerca o abordare mai adaptabila. Mergi cu fluxul si lasa lucrurile sa se imbine pe fundatia care a fost deja stabilita. Te tii strans de o patura de securitate. Aceasta bucata de panza zdrentuita iti ofera pace iar amenintarea de a o pierde te sperie. Este timpul sa o arunci si sa incerci sa lucrezi fara aceasta povara suplimentara.

PEȘTI

Lucrurile se misca in directii opuse, dar poti sa relationezi si sa beneficiezi de tot ce are ziua de oferit. Nu este nimic in neregula in a-ti pastra optiunile deschise. Unora le place sa ramana cu un singur joc, in timp ce iti place sa joci mai multe maini simultan. Nu-i lasa pe altii sa te faca sa simti ca trebuie sa-ti schimbi drumul, atata timp cat esti increzator ca lucrurile functioneaza pentru tine.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
138 locuitori

Hîrtop este un sat din cadrul comunei Scumpia, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Fălești și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 138 de locuitori. Satul Hîrtop a fost menționat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.