11 march 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2479
Horoscopul pentru 4 noiembrie 2021
11 march 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2479

Horoscopul pentru 4 noiembrie 2021

BERBEC

O intarziere in primirea confirmarii de un anumit fel te-ar putea incurca astazi. Acest lucru ar putea fi dezamagitor, dar nu lasa nimic sa te doboare. O vei primi in cele din urma, chiar daca nu e la timp! Aceasta nu este o zi buna pentru a executa orice contract legal sau pentru a incepe o vacanta. Este o zi grozava pentru a avea grija de sarcinile banale. Mentine-te ocupat!

TAUR

Stirile deprimante despre starea economiei mondiale sau a pietei de valori te-ar putea face sa te simti posomorat si sa te intrebi despre viitorul tau financiar. Nu-ti face griji. Economia mondiala este intr-o forma destul de buna si la fel ar trebui sa fii si tu. Capitalurile proprii in investitiile imobiliare ar putea scadea, dar ar trebui sa se recupereze in scurt timp. Mergi cu fluxul si incearca sa nu crezi tot ce citesti sau auzi.

GEMENI

Un prieten apropiat sau un partener romantic s-ar putea sa nu fie prea comunicativ astazi si s-ar putea sa te intrebi daca aceasta persoana inca tine la tine. El sau ea se confrunta cu cateva dificultati, poate ceva ce implica bani, deci nu este o companie deosebit de buna. Asculta daca prietenul tau vrea sa vorbeasca, dar incearca sa fii acolo.

RAC

Astazi s-ar putea sa doresti sa petreci ceva timp in gradina. De fapt, s-ar putea sa a o serie de sarcini de indeplinit prin casa si curte, dar este posibil sa ai si cativa prieteni in asteptare. Poti sa iti indeplinesti treburile rapid si chiar sa creezi moduri noi si inovatoare de a le face! Conversatiile interesante iti alimenteaza curiozitatea atunci cand petreci timp cu prietenii tai.

LEU

Astazi, prietenii apropiati, un partener de dragoste sau copiii pot parea intr-o dispozitie linistita si melancolica. S-ar putea sa te intrebi daca ai facut ceva pentru a provoca acest lucru, dar probabil ca are foarte putin de-a face cu tine, daca este ceva. Responsabilitatile ar putea cadea pe umerii tuturor, inclusiv pe al tau. Singurul raspuns este sa te lasi purtat de val si sa ai grija de afaceri. Apoi rasfata-te !

FECIOARĂ

Responsabilitatile de acasa ar putea creste semnificativ astazi, lasandu-te sa simti ca esti singurul membru al gospodariei care face ceva. S-ar putea sa cedezi in bezna, dar nu te gandi prea mult la asta. Te vei simti mult mai bine daca vei fi prezent si vei avea grija de tot ce trebuie facut si apoi te poti rasfata iesind sa sarbatoresti.

BALANȚĂ

O vizita a unui prieten apropiat, a unui partener de dragoste sau a unui coleg poate fi amanata, poate din cauza a ceva legat de bani sau, eventual, de arta. Te tine prins in asteptare, incapabil sa mergi nicaieri. In astfel de momente, cel mai bine este sa-ti distragi atentia. Gaseste ceva de facut care te captiveaza si timpul va trece mai repede.

SCORPION

Pana acum te-ai descurcat bine din punct de vedere financiar. Vrei sa faci mai bine, dar s-ar putea sa te simti temporar descurajat. Se pare ca trebuie sa lucrezi mai mult pentru a mentine ritmul. Acesta este mai mult rezultatul unor bioritmuri scazute decat orice evaluare adevarata a situatiei tale. Astazi s-ar putea sa trebuiasca sa muncesti putin mai mult, dar vei obtine rezultatele pe care le doresti. Maine va fi mai usor pentru tine.

SĂGETĂTOR

Astazi s-ar putea sa crezi ca arati ingrozitor si poate ca vrei sa iesi si sa-ti schimbi intregul look. Cumpara niste haine noi si mergi la un antrenament. Chiar daca probabil arati destul de bine, aceste activitati te fac sa te simti bine si iti sporesc increderea in tine. Imaginea ta de sine este direct proportionala cu starea ta de spirit. S-ar putea sa te simti putin deprimat acum.

CAPRICORN

In aceasta zi s-ar putea sa te simti neiubit, chiar daca nu exista un motiv real pentru asta. Relatiile tale ar trebui sa fie destul de puternice, dar bioritmurile tale sunt scazute, asa ca s-ar putea sa nu ai incredere in tine. Suna un prieten apropiat si intalniti-va. Mergeti la cumparaturi sau la un film si ridica-ti moralul. Pana la sfarsitul zilei, te vei simti din nou ca vechiul tau sine!

VĂRSĂTOR

Planurile de a te intalni cu prietenii in seara asta ar putea fi amanate de responsabilitati. Nimic nu te va opri, dar va insemna sa va intalniti putin mai tarziu. Cineva apropiat s-ar putea sa se simta putin deprimat si sa caute o ureche intelegatoare. Incearca sa faci aceasta persoana sa-si uite nesiguranta si sa vada situatia asa cum este.

PEȘTI

S-ar putea sa trebuiasca sa muncesti putin mai mult pentru a castiga bani acum. Acest lucru ar putea implica alocarea de timp suplimentar pentru o sarcina sau ar putea insemna pur si simplu ca trebuie sa mai consumi cateva calatorii. Perspectivele artistice ar putea sa nu vina la fel de abundent ca de obicei, dar acest lucru este in regula. Relaxeaza-te, lasa lucrurile sa fie sa cum trebuie, iar ideile vor incepe sa vina din nou.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1813
Populația:
4525 locuitori

Gaidar este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Gaidar este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 25 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 4525 de oameni. Satul Gaidar a fost menționat documentar în anul 1813.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.