16 july 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3004
Horoscopul pentru 17 iulie 2021
16 july 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3004

Horoscopul pentru 17 iulie 2021

BERBEC

Vei fi tentat sa faci un mic compromis si chiar spui un mic neadevar pentru a te salva dintr-o situatie destul de neplacuta la locul de munca. Ai grija la ceea ce spui deoarece minciuna are oricum picioare scurte. Nu te astepta ca ceea ce faci sa ramana nedescoperit in ciuda faptului ca ai spus-o cu destula convingere si pare bine pus la punct.

TAUR

O schimbare in cariera ar putea fi pe lista ta din aceasta zi. S-ar putea sa fie in sfera ta de lucru actuala. Este cu siguranta o schimbare spre bine. Nu lasa nesiguranta sa te traga inapoi. Orice oportunitate apare in acest moment, nu se va mai intampla din nou pentru o perioada lunga de timp. Gandeste-te cu atentie si incearca sa profiti de orice situatie.

GEMENI

Se pare ca in aceasta zi cele mai rele vesti se indreapta catre tine si ai dreptate sa te simti sfarsit. Parca ai parte de prea multe lucruri nefaste intr-o singura zi si de aici iritarea care te cuprinde. Tu ai dreptate sa fii nemultumit, dar cei din familie nu au nicio vina, deci ar fi bine sa te comporti ceva mai prietenos.

RAC

Dimineata aceasta este marcata de o neintelegere intre tine si partenerul tau de viata. Nu este un moment prielnic pentru a purta discutii. Poate ar fi mai bine sa lasi asta pe alta zi si sa incerci sa eviti tensiunile. Petrece timpul intr-un mod mai placut. Ar fi o idee buna sa iti inviti patenerul de viata in oras, sa luati cina sau sa mergeti la un film.

LEU

Ai putea sa iti verifici conturile in aceasta zi si vei observa ca ai mult mai putini bani decat credeai. Nu este o situatie chiar asa de grava, dar poate fi dezamagitoare. Ar putea exista un nou contract in etapele finale de negociere care sa se dovedeasca a fi destul de favorabil si poti gasi o modalitate de a compensa deficitul. Intre timp, ar fi bine sa reduci cheltuielile, astfel incat finantele sa ramana sanatoase pana cand se va materializa noul contract.

FECIOARĂ

Astazi ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte sa dai curs unei noi oferte deoarece investitiile financiare care te atrag ca un magnet sunt de obicei cele paguboase. Planurile tale de viitor sunt destul de neclare, asa ca ai putea incepe sa le pui in ordine dupa care sa te gandesti la investitii. Incearca sa ceri sfatul unei persoane cu mai multa experienta.

BALANȚĂ

Astazi incepi o discutie destul de delicata cu o persoana din familie si spiritele se incing imediat. Ridici tonul si la fel face si cel cu care discuti pentru ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Incearca sa arati ca ai un strop de toleranta, chiar si atunci cand cei mai in varsta se dovedesc a fi conservatori.

SCORPION

Ziua de astazi este un moment favorabil sa rezolvi o problema legata de o finantare. Vei reusi sa obtii cu usurinta finantarea si poti pune imediat in practica planul la care muncesti de multa vreme. Desi se pare ca esti singurul entuziast din familie, nu renunta la visul tau din cauza temerilor celor din jur.

SĂGETĂTOR

Astazi vei putea intalni cateva persoane foarte incapatanate, deci ar fi bine sa ai grija. Argumentele pot aparea de nicaieri, asa ca ar fi bine sa fii pregatit pentru orice. Gandeste-te de doua ori inaite de a actiona si nu te simti presat sa te impplici in ceva ce te face sa te simti inconfortabil. Aminteste-ti ca este mai bine sa pleci.

CAPRICORN

In aceasta zi vei avea posibilitatea sa inveti mai multe decat ti-ai propus si te simti bine in pielea ta. Pastrezi experientele pe care le gasesti folositoare si le adaugi la colectia ta sperand ca intr-o zi vei avea intelepciunea de care acum ai nevoie in momentele de incordare. Partenerul de viata iti va propune sa mergeti in vizita la un vechi prieten pe care nu l-ai mai vazut de mult timp.

VĂRSĂTOR

In aceasta zi vei fi nevoit sa pleci mai devreme la serviciu pentru a termina anumite sarcini pe care le-ai inceput zilele trecute. Exista posibilitatea ca din cauza unei neatentii sa faci mici greseli ce te vor tine putin pe oc. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa te concentrezi pe ceea ce ai de facut. Daca te simti depasit de situatie, poti apela la ajutorul unui coleg.

PEȘTI

Relatia cu cei din jur decurge din ce in ce mai bine. Exista posibilitatea ca in aceasta zi sa fii invitat la o ruda mai tanara pentru a sarbatori un eveniment special. Vei avea posibilitatea sa afli unele informatii despre o persoana pe care nu ai mai vazut-o de mult. Spre seara vei avea parte de o surpriza placuta din partea partenerului de viata.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
99 locuitori

Valea Satului este un sat din cadrul comunei Dolinnoe, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Criuleni și la 9 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 99 de oameni. Satul Valea Satului a fost înființat în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.