17 may 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3128
Horoscopul pentru 18 mai 2021
17 may 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3128

Horoscopul pentru 18 mai 2021

BERBEC

Aceasta zi este probabil una in care vei dori sa reflectezi asupra succeselor tale. Succesul tau pe plan profesional continua sa creasca foarte mult sentimentul de incredere in sine deci relatiile cu familia, prietenii si partenerul de viata vor fi unele destul de bune. Vei avea multime de idei iar inovatiile personale ar trebui sa continue sa progreseze.

TAUR

Ai trecut printr-o mica depresie dar care s-a dovedit a nu fi ceva de care sa te ingrijorezi. Toata lumea trece prin perioade mai neplacute in decursul vietii. Ar fi indicat sa fii indiferent la tot ce se intampla in jurul tau si sa cauti sa faci ceva ce te va binedispune. Poate ca o iesire cu prietenii te va ajuta sa treci peste aceasta stare.

GEMENI

Este o munca in grup care nu te face sa te simti satisfacut de tine insusi, in special pentru ca ai de a face cu persoane foarte impulsive care te vor asculta putin si nu vor intelege mai nimic din ceea ce vei discuta. Fii gata sa dai ce e mai bun din tine.

RAC

Te poti simti putin obosit astazi deoarece ai fost mai activ decat de obicei in ultimele zile si vei simti nevoia sa te odihnesti. Va fi posibil sa fii nevoit sa mergi la unele intalniri unde vei cunoaste persoane noi sau vei participa la unele intruniri. Prietenii iti vor propune sa te gandesti la unele destinatii pentru a putea face unele excursii scurte.

LEU

In aceasta zi te vei simti putin nesigur cu privire la starea ta fizica. Te vei decide sa compensezi orice lipsa de exercitiu din ultimele saptamani. Acest lucru este in regula dar incearca sa o iei incet deoarece nu este o zi potrivita sa iti fortezi muschii incordati fiindca vei avea ca rezultat o stare de epuizare.

FECIOARĂ

Ai o dorinta de a pleca intr-o anumita calatorie? Visezi sa vizitezi o tara exotica sau poate vrei sa vezi anumite locuri pe care le-ai vazut doar la televizor ? Acestea sunt dorintele pe care le-ai putea indeplini in momentul in care vei incepe procesul de largire al campului vizual. Vei vedea daca ai posibilitatea sa planifici o astfel de calatorie. Persoanele din jurul tau vor avea incredere in tine deci ai tot felul de posibilitati la indemana ta.

BALANȚĂ

Este posibil sa intampini unele probleme financiare in aceasta zi. La serviciu colegii vor veni cu multe proiecte ce sunt incurcate pentru a ii ajuta sa le gasesti o rezolvare. Incearca sa mai lasi problemele de la serviciu si sa te ocupi si de nevoile partenerului de viata. Poti sa pregatesti o cina romantica unde vei petrece clipe minunate.

SCORPION

In cazul in care te gandesti la tine ca la o persoana rationala, astazi intuitia ta este atat de dornica incat nu o poti ignora. In loc sa incerci sa mergi la un prieten care sta mult mai departe, de ce nu ii trimiti unele mesaje astfel incat sa va intalniti intr-un loc mai apropiat? Incearca sa faci aceasta intalnire sa fie minunata si sa merite drumul facut.

SĂGETĂTOR

Daca detii un bun valoros, vei descoperi ca valoarea sa a crescut cu mult peste asteptarile tale. Acest lucru ar putea implica imobiliarele dar s-ar putea implica si alte resurse cum ar fi actiuni, obligatiuni sau amintiri de familie. Te vei simti minunat sa stii ca ai ceva ce este foarte valoros.

CAPRICORN

Astazi te vei intreba ce anume il deranjeaza pe un prieten de al tau. Aceasta persoana poate parea deprimata si ingrijorata dar nu doreste sa imparta grijile cu tine. Toate semnele arata ca ar fi vorba probabil de unele probleme legate de bani. Arata-i ca tu esti acolo atunci cand are nevoie de ajutor apoi incearca sa te concentrezi pe propriile preocupari. Prietenul tau iti va impartasi situatia atunci cand va fi momentul potrivit.

VĂRSĂTOR

Aceasta este o zi buna pentru a merge inainte cu ideile si visele pe care le ai decat sa cauti anumite angajamente si raspunsuri. Distreaza-te, orice ai face, profita de aceasta zi minunata si iesi cu prietenii. Toate activitatile de grup sunt puternic favorizate si nimic nu iti va merge prost.

PEȘTI

Subconstientul tau este foarte activ in aceasta zi si poate sa iti aminteasca de unele traume vechi din trecut. Nu toate amintirile din trecut sunt placute dar ziua de azi te va ajuta sa te eliberezi de toate obstacolele ce ti-au fost cauzate de acele amintiri. Pana la sfarsitul zilei te vei simti mai usurat si vei dori sa profiti de timpul care ti-a ramas.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1616
Populația:
2308 locuitori

Zastînca este un sat şi comună din raionul Soroca. Zastînca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, aflat la distanța de 1 km de orașul Soroca și la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2308 oameni. Satul Zastînca a fost menționat documentar în anul 1616.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.