05 march 2021, 19:00 Kaleidoscope views 1958
Horoscopul pentru 4 mai 2021
05 march 2021, 19:00 Kaleidoscope views 1958

Horoscopul pentru 4 mai 2021

BERBEC

Ai energia si rezistenta necesara pentru a le putea termina si probabil la un moment dat vei deveni destul de plictisit. Mintea ta ar trebui sa fie deosebit de activa asa ca nu fi surprins daca in timpul activitatilor vei gasi raspunsurile la intrebarile pe care le ai de o vreme.

TAUR

O femeie pe care ai intalnit-o la locul de munca s-ar putea sa te indrume intr-o noua directie. Ar fi bine sa investighezi toate optiunile posibile. Acest lucru ar putea fi un nou interes intelectual, o abilitate tehnologica sau eventual o sursa noua si mai profitabila de venit. Ar fi indicat sa lasi totusi totul pe a doua zi si sa petreci duminica alaturi de cei dragi.

GEMENI

Exista posibilitatea sa ai unele probleme de sanatate ceea ce te va face sa amani o calatorie de afaceri. Partenerii de afaceri vor fi intelegatori si nu te vor penaliza pentru aceasta absenta si te vor astepta sa te insanatosesti pentru a putea lua deciziile necesare. In relatia de cuplu ar putea aparea unele tensiuni din cauza unor vorbe spuse de o anumita cunostinta.

RAC

La serviciu vei cunoaste unele persoane noi ce iti vor propune o noua afacere destul de profitabila. Cu partenerul de viata vei avea unele discutii cam aprinse ce iti va strica buna dispozitie. Incearca sa te linistesti si sa incerci sa rezolvi cu calm orice problema vei avea.

LEU

Din pacate, un anume eveniment te va trezi la realitate si te va obliga sa redevii combativ. Nimic nou nu se va intampla pe plan financiar ceea ce iti va da o stare de irascibilitate. Pe la mijlocul acestei zile vei primi o veste excelenta de departe, care va confirma asteptarile tale.

FECIOARĂ

Vei avea parte de unele discutii in contradictoriu cu anumite persoane din anturajul tau. Din cauza starii tale de nervozitate exista riscul sa te certi cu partenerul de viata. Incearca sa te linistesti si sa vorbesti cu calm astfel incat sa depassesti orice obstacol va aparea.

BALANȚĂ

Fie ca esti intr-o relatie sau esti pe punctul de a incepe una, astazi ai o stare de spirit ce te va ajuta sa iti seduci partenerul cu un dram de rafinament. Este timpul sa adaugi la farmecul tau natural un nou parfum seducator, un costum atractiv sau o tunsoare noua. Uneori schimbarea aspectului face unele modificari de personalitate mai profunde decat te astepti.

SCORPION

Vei simti nevoia sa iti consumi energia fizica asa ca te vei apuca sa faci o serie de exercitii. Aceasta zi ar fi ideala sa te alaturi unui sali de gimnastica. Participa la o activitate sportiva pe care o consideri destul de buna pentru tine. Exista posibilitatea sa cunosti o persoana destul de interesanta cu care vei lega o prietenie de durata.

SĂGETĂTOR

In cazul in care anumite proiecte sau sarcini iti vor parea foarte dificile, incearca sa profiti de energia pozitiva pe care o emani pentru a gasi rezolvarea potrivita. Este o zi buna pentru a te intalni cu anumite persoane pe teme importante si vei avea succes in tot ceea ce vei face. Exista posibilitatea sa te intalnesti cu o anumita persoana pe care nu ai mai vazut-o de mult timp.

CAPRICORN

Astazi vei cunoaste anumite persoane cu care vei avea niste legaturi stranse de prietenie. Aceste cunostiinte le poti intalni la un eveniment social sau poate dupa ce ai fost recomandat de catre un prieten apropiat. Vei putea petrece ore intregi socializand dar asigura-te ca vei face schimb de contacte. Vei dori in mod sigur sa tii legatura cu acele persoane.

VĂRSĂTOR

Din cauza unor probleme financiare, vei incerca sa castigi unele sume de bani prin orice metoda. Ar fi mai bine daca ai cere ajutorul unui prieten sau unei rude decat sa faci ceva ce vei regreta mai tarziu. Nu ezita sa vorbesti cu partenerul de viata pentru a putea lua decizile corecte.

PEȘTI

Vei fi nevoit sa planifici un timp suplimentar pentru modificarile ce le vei face la domiciliu. Poate ca esti in asteptarea unui oaspete al carui avion a fost amanat sau iesirea la cumparaturi dureaza mult mai mult fiindca nu gasesti ceea ce cauti. Orice ar fi, nu intra in panica. Incearca sa ramai rational si sa te gandesti la alte alternative.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Municipiu
Prima atestare:
1421
Populația:
122669 locuitori
Logo

Municipiul Bălţi, „capitala de nord” a Republicii Moldova, este al treilea ca mărime, potenţial industrial şi cultural, după Chișinău şi Tiraspol, centru urban al ţării, cu o populaţie de  122669 locuitori, conform datelor recensămîntului din anul 2004.  Se presupune că primele atestări documentare despre localitatea Bălţi datează din anul 1421, cînd, prin dania lui Alexandru cel Bun, în valea rîului Răut se constituie domeniul cneaghinei Ringala, fosta soţie a voievodului. Anume în această zonă, ar fi fost întemeiată ulterior aşezarea Bălţi. Cert este faptul că denumirea localităţii vine de la locul mlăştinos, plin de bălţi, unde se înființează localitate.  

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.