13 april 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3758
Horoscopul pentru 14 aprilie 2021
13 april 2021, 19:00 Kaleidoscope views 3758

Horoscopul pentru 14 aprilie 2021

BERBEC

Se pare ca munca ta grea din ultimele cateva luni a dat rezultate. Nu ezita sa accepti provocarea care iti este oferita. Daca te ingrijoreaza dosarele ingropate in dulapurile de birou, ar fi bine sa te apuci sa faci curat. Probabil ca sefii te vor respecta pentru candoarea si curajul tau.

TAUR

Astazi descoperi ca te bucuri de interactiunea sociala. In plus, indiferent daca inveti sa gatesti sau sa faci alpinism, este intotdeauna mult mai distractiv sa inveti cu altii. In acest fel, poti invata din greselile lor si ei din ale tale. Este obligatoriu sa fie o zi distractiva, aventuroasa. Bucura de ea.

GEMENI

Astazi, treci printr-o stare de lene. Este posibil sa nu doresti sa faci nimic, cu exceptia cazului in care citesti sau vizionezi ceva la televizor. E bine. Cu totii avem nevoie de timp pentru a ne relaxa. Nu suferi de vinovatie nejustificata.

RAC

Intotdeauna ai avut un avantaj pentru toate lucrurile financiare, dar astazi abilitatea ta este imbunatatita. Ai descoperit toate informatiile gratuite despre investitii disponibile pe Internet si le absorbi ca un burete. Simtul tau natural iti permite sa separi prostiile de sfaturile solide iar portofoliul si starea ta de spirit beneficiaza imediat!

LEU

Sunt sanse ca in aceasta zi sa obtii o suma de bani doar pentru simplul fapt ca cel care te ajuta are incredere in tine si mai ales pentru ca promiti ca ii inapoiezi in cateva zile, desi nu ai nici cea mai vaga idee de unde vei face rost de banii necesari. Incearca sa faci tot posibilul deoarece in joc este cuvantul tau, iar daca nu iti respecti promisiunea, data viitoare este greu de crezut ca iti va mai oferi cineva ajutor.

FECIOARĂ

Celalalt om semnificativ din viata ta are nevoie de sprijinul tau, nu de o prelegere. Anunta-l pe el sau pe ea ca esti disponibil pentru a asculta si a ajuta in orice fel, dar nu iti infrunta partenerul cu amabilitate. El sau ea va veni la tine cand este gata. Intre timp, ai grija de nevoile tale fizice. Daca corpul doreste exercitii fizice, de ce sa nu-ti cresti numarul de kilometri de jogging sau sa adaugi timp suplimentar la antrenamentul tau de gimnastica? Absenta face ca inima sa devina mai indragita, pana la urma.

BALANȚĂ

Ai avut parte de cateva zile stresante si abia daca te poti misca, asa ca raspunsul este sa incerci sa fii cald in cel mai bun caz. Afectiunea ta cu siguranta nu s-a diminuat, dar partenerul tau ar putea interpreta comportamentul tau in acest fel. Orice ai decide sa faci, asigura-te ca prietenul tau stie exact cum te simti si de ce te simti asa.

SCORPION

S-ar putea sa fii un pic mai sensibil decat de obicei si sa vezi insulta acolo unde nu este destinata. Limiteaza-ti impulsul de a jigni. Incearca sa confrunti si sa te eliberezi de vechile probleme sau macar sa iti promiti ca vei face fata cu acestea mai tarziu. Ar trebui sa te simti mai pozitiv pana la sfarsitul zilei.

SĂGETĂTOR

In aceasta zi exista posibilitatea ca sefii sa vina cu niste propuneri interesante pentru tine. Poate fi vorba despre o promovare ce aduce noi sarcini si responsabilitati. Ar fi bine ca inainte de da un raspuns, sa cantaresti cu atentie avantajele si dezavantajele pentru a nu regreta mai tarziu. De asemenea poti sa ceri si parerea celor dragi.

CAPRICORN

De obicei, esti o persoana foarte practica , dar astazi esti mai inclinat decat de obicei spre mistic. Problemele spirituale par extrem de atragatoare si te poti regasi gravitand spre librarii metafizice sau cautand discutii cu oameni care sunt bine documentati in astfel de chestiuni. De asemenea, iti faci imaginatia sa functioneze ore suplimentare. Cu totii trebuie sa evadam din cînd in cînd!

VĂRSĂTOR

Te-ai putea simti distantat uneori si incapabil sa te concentrezi asupra sarcinilor la indemana, asa ca incearca sa ramai concentrat. Unele apeluri telefonice ar putea fi iritante in aceasta zi, dar nu este nimic cu care nu poti face fata. Incearca sa te uiti la un film captivant in aceasta seara.

PEȘTI

In cazul in care un membru al familiei are o dispozitie proasta, dar nu marturiseste de ce, ti se cuvine sa iei atitudine si il ajuti. El sau ea poarta norul acela mare si negru in jur, aruncand umbre peste tot pe unde merge. Fa tot ce poti pentru a-ti ajuta ruda, desi ai grija sa nu fortezi prea tare nota. S-ar putea ca consilierea sa fie in regula, dar aceasta nu poate fi zona ta de expertiza!

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021 , zodie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1906
Populația:
136 locuitori

Decebal este un sat din cadrul comunei Tătărăuca Veche, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Soroca și la 182 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 136 de oameni. Satul Decebal a fost menționat documentar în anul 1906.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.