21 february 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2199
Horoscopul pentru 22 februarie 2021
21 february 2021, 19:00 Kaleidoscope views 2199

Horoscopul pentru 22 februarie 2021

BERBEC

Ideea de a te exprima va parea o gluma astazi. Te-ai oprit vreodata sa te intrebi ce inseamna a te exprima cu adevarat? Acesta este momentul ideal pentru a te gandi, mai ales daca ai obiective artistice. Fa doar ceea ce vrei sa faci. Nu forta nimic. Cu alte cuvinte, exprima-te de dragul tau si nu de dragul altora.

TAUR

S-ar putea sa te ingrijoreze anumite lucruri. Poate ai o preocupare financiara sau legata de sanatate. Nu lasa asta sa te doboare pentru ca ai resursele interioare pentru a o depasi. Desi starea actuala de lucruri te face sa te simti mohorat, optimismul tau va reveni in curand. Pana atunci, pune-ti increderea in alte valori, cum ar fi iubirea, prietenia si credinta.

GEMENI

Cu cat poti sa te stabilesti mai mult acum, cu atat vei fi mai bine pe drum. Esti piesa care lipseste din puzzle, asa ca urca pe podium pentru a-ti ocupa rolul important. Podul pe care il oferi completeaza un decalaj critic care va fi de mare ajutor pentru altii.

RAC

Astazi s-ar putea sa judeci posibile viitoare cursuri de actiune avand in vedere trecutul. Valorile anterioare pot fi supuse testelor si revizuirile anterioare. Ai putea lua in considerare incheierea unei relatii sau introducerea uneia noi. Acest lucru ar putea cere eforturi, dar tu pregatesti scena pentru succesul viitor.

LEU

Esti profund satisfacut de viata ta amoroasa? Cateva dintre aspecte te vor impinge sa dezvolti cateva solutii, daca este nevoie. O mare problema ar putea fi posesivitatea ta. Incearca un experiment. Ofera-i partenerului tau mai multa libertate. Ti se poate parea riscant, dar nu este. Slabeste putin fraiele.

FECIOARĂ

Nu fi atras prea mult emotional de munca de azi. Vei avea un succes mai mare atunci cand te vei distanta de ceea ce incerci sa obtii. O perspectiva mai neutra asupra problemei te va face mult mai eficient in realizarea lucrurilor. Ai puterea si ar trebui sa o folosesti. Cheia este sa te asiguri ca nu te guverneaza.

BALANȚĂ

Incearca sa iti mentineti atentia. Oamenii nu vor fi preocupati de somnul fantezist, asa ca pastreaza-ti aceste sentimente. Fa tot posibilul pentru a regla energia grupului, ajutand o cauza mai mare in orice mod poti. Intra intr-o gradina si simte pamantul din mainile tale.

SCORPION

Este o zi minunata pentru tine si vei fi capabil sa te descurci in orice situatie. S-ar putea sa gasesti o seriozitate marcanta pentru emotiile tale, care te ajuta sa mergi inainte cu tot ceea ce trebuie sa faci. Integreaza-ti planurile cu altii si vezi ce fel de descoperiri incredibile poti gasi. Poti mentine o conduita placuta in orice situatie sociala.

SĂGETĂTOR

Promoveaza echilibrul si armonia astazi, lasand un pic de abur inainte de a incerca sa te implici cu ceilalti in dramele lor. Asigura-te ca esti intr-un mediu stabil, unde iti poti rezolva ingrijorarea, cu o partida de jogging in jurul blocului. Odata ce obtii asta, veti avea o atitudine noua, cu care sa participi la aventurile zilei.

CAPRICORN

Poti vorbi mult astazi, dar asta este firesc. Ai multe lucruri de spus, deci de ce sa nu o spui? Vei avea drumul tau cu foarte putin efort. Bucura-te si simte-te liber sa te tratatezi in modul in care meriti sa fii tratat. Respecta-te si ceilalti te vor respecta. Stai drept si fii mandru de cine esti.

VĂRSĂTOR

Imaginatia si ingeniozitatea crescute ar putea aduce noi ganduri pentru a avansa in arena financiara. Informatiile practice din surse externe se contopesc cu alte perspective pentru a iti aduce idei utile in cale. Ia in considerare totul cu atentie inainte de a lua masuri. Fii deschis la sfatul altora. Orice ai alege sa faci, se arata promisiunea ca vei fi foarte norocos.

PEȘTI

Un partener de dragoste actual sau potential poate sa renunte la inhibitii si sa nu-ti returneze apelurile. Ai putea intra in panica, intrebandu-te daca prietenul tau si-a pierdut interesul. Nu sari la concluzii. Partenerul tau poate fi implicat in alte probleme. Aminteste-ti vechea zicala: „Daca iubesti ceva, da-i drumul".

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1813
Populația:
1931 locuitori

Aluniş este un sat şi comună din raionul Rîşcani. Aluniş este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, este situat la 20 km de oraşul Rîşcani şi la 158 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1931 de oameni. Satul Aluniș a fost menționat documentar în anul 1813.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.