25 january 2021, 09:00 Kaleidoscope views 2031
Horoscopul pentru 25 ianuarie 2021
25 january 2021, 09:00 Kaleidoscope views 2031

Horoscopul pentru 25 ianuarie 2021

BERBEC

Departe de tine gandul de a abandona o lupta, chiar daca persoanele dragi iti spun ca uneori este mai bine sa renunti. Te simti pregatit sa iti urmezi visele si le explici cat de clar se poate ca nu ai nevoie de acordul lor pentru a te pune in miscare. Nu te astepta la prea multa sustinere, dar trebuie sa ramai determinat in continuare.

TAUR

Astazi poti petrece ceva timp singur lucrand la proiectele proprii. Dorinta de a petrece timp singur cu o persoana speciala poate interfera, de asemenea, cu planurile pe care le-ai facut deja pentru a participa la o adunare sociala sau eveniment care implica o multime de oameni. Nu vei dori sa renunti, astfel incat sa incerci sa gasesti un compromis. Gandeste-te la asta.

GEMENI

Informatiile pe care le primesti de departe ar putea fi legate de unele afaceri cu un grup cu care esti afiliat de ceva timp. Toate arata promitatoare pentru activitatile de grup si pentru avansarea educatiei tale, deci acestea sunt destul de bune pentru astazi. Gandul la o anumita calatorie ar putea fi de asemenea, in mintea ta. Prietenii ar putea fi inclinati sa ia in considerare aceasta idee, asa ca ar putea fi distractiv sa iesi impreuna cu ei in seara asta.

RAC

Intelectul tau se combina cu intuitia pentru a produce o zi deosebit de interesanta pe toate fronturile, indiferent daca sunt intelectuale, practice sau metafizice. Activitatile de grup dedicate acestor activitati s-ar putea dovedi utile, mai ales daca mergi cu un prieten. Ai putea intalni oameni noi pe care esti sigur ca ii recunosti, poate dintr-o viata trecuta. S-ar putea sa doresti sa explorezi aceasta posibilitate.

LEU

O cantitate abundenta de energie fizica si mentala ar putea sa se concentreze astazi asupra activitatilor psihice, metafizice sau spirituale. Te simti deosebit de intuitiv. Un canal posibil pentru toata aceasta energie este slujirea altora, poate prin consiliere. Ti-ai putea dori, de asemenea, sa iti scrii ideile pe orice subiect care te intereseaza cel mai mult.

FECIOARĂ

Astazi iti poti ajuta vechi si noi prieteni implicatii in relatii romantice sa ajunga la o noua intelegere. Acest lucru creeaza un angajament mai puternic intre tine si cei care iti sunt alaturi. Aceasta este o zi minunata pentru a semna anumite documente, in special contracte legale. Spiritul tau de afaceri functioneaza la un nivel foarte ridicat. Esti mai potrivit sa vezi zonele care au nevoie de munca, asa ca incearca sa te concentrezi astazi.

BALANȚĂ

Unele schimbari legate de cariera ta ar putea face diferenta in resursele tale. Acest lucru ar putea implica o crestere sau o promovare in curs sau posibilitatea de a lucra independent in afara postului. Ar putea implica un nou loc de munca, poate intr-un domeniu creativ. Indiferent de munca pe care o faci, este posibil sa pari mai plin de emotii decat ai fost. Acest lucru ar trebui sa iti stimuleze considerabil spiritele.

SCORPION

Este posibil sa existe un element destul de confuz in aceasta zi. Te vei simti tentat sa actionezi, dar unele dintre piese par sa lipseasca. Ar putea fi greu sa iei o decizie, deoarece nu ai intreaga imagine in fata ta. Este mai bine sa iti petreci ziua asta afara cu un grup de prieteni, decat sa incerci sa iei decizii sau angajamente majore in viata.

SĂGETĂTOR

Abilitatile tale intuitive sunt inalte. In mod normal, esti sensibil, dar astazi este posibil sa te legi de gandurile, sentimentele, nevoile si dorintele strainilor care trec pe strada. Daca folosesti aceasta abilitate cu cei din jurul tau, vei putea sa iti imbunatatesti intelegerea si pentru a te apropia astfel de cei dragi. Nu lasa aceasta ocazie sa treaca pe langa tine.

CAPRICORN

O femeie pe care o intalnesti la lucru ar putea sa te indrepte intr-o noua directie. Ar trebui sa investighezi toate optiunile posibile. Acesta ar putea fi un interes intelectual nou, o abilitate tehnologica sau, eventual, o sursa noua de venit si mai profitabila. Poate implica un domeniu neobisnuit, dar nu te ingrijora. Lumea se schimba, astfel incat ceea ce pare neortodox in prezent ar putea fi un lucru obisnuit maine.

VĂRSĂTOR

Finantele sunt evidentiate pentru tine astazi. Acest lucru nu este neaparat un lucru bun sau rau. Petrece cat mai mult timp dupa cum iti este necesar, sorteaza-ti inregistrarile si asigura-te ca totul este in ordine. Nu este niciodata prea devreme sa colectezi date si sa te organizezi. Te poti simti inspirat sa te concentrezi si pe buget.

PEȘTI

Poate fi exceptional de minunat pentru prieteni sau cei dragi sa se intalneasca fara nici o planificare azi. Permiterea unor ciudatenii fericite si a unor excentricitati inofensive intre cei care iti incurajeaza libertatea expresiva este o salva sanatoasa pentru aproape orice boala spirituala. Reconecteaza-te de-a lungul zilei intr-un grup sau impartaseste ceva timp cu cei care iti sunt apropiati pentru a va ridica starea de spirit reciproc.

Source: www.horoscop.ro

Keywords:

horoscop , astrologie , 2021

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1668
Populația:
171 locuitori

Zăicani este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 11 km de oraşul Teleneşti şi la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 171 de oameni. Satul Zăicani a fost menționat documentar în anul 1668.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.