Go to section: Music
30 november 2021, 11:30 Music views 3278
Un cuplu celebru de la noi și-a spus povestea de dragoste într-o melodie
30 november 2021, 11:30 Music views 3278

Un cuplu celebru de la noi și-a spus povestea de dragoste într-o melodie

Gloria Gorceag și Vitalie Catană au lansat un duet de dragoste inspirat de propria lor poveste, transmite regional.md.

"S-a încheiat sezonul nunților, știm, dar vă aducem noi în feed puțină atmosferă de sărbătoare. Plus, poate viitorii miri nu și-au ales piesa pentru primul dans!" – a scris Gloria pe pagina sa de Facebook!

"Piesa a fost scrisă acum 4 ani și am cîntat-o pentru prima dată la nunta noastră. Dar, pentru că pînă acum aveau prioritate alte proiecte, piesa noastră rămînea cumva pe raft și își aștepta cuminte rîndul. Este un cîntec care reflectă exact ceea ce sîntem noi și asta datorită versurilor." – a declarat Gloria pentru www.mamaimperfecta.md.

"Imaginile din videoclip nu sînt regizate, sînt reale. De fapt, le-am folosit pe cele din lovestory-ul nostru. Adică, publicul ne poate vedea exact așa cum sîntem noi"– a mai divulgat interpreta.

Source: regional.md

Keywords:

dragoste , piesă

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1729
Populația:
689 locuitori

Oclanda este un sat şi comună din raionul Soroca. Oclanda este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 29 km de orașul Soroca și la 185 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 689 de oameni. Satul Oclanda a fost menționat documentar în anul 1729.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.