22 november 2016, 17:00 Celebrities views 6348
Lenuța Gheorghiță, o împătimită a iilor (Foto)
22 november 2016, 17:00 Celebrities views 6348

Lenuța Gheorghiță, o împătimită a iilor (Foto)

Interpreta Lenuța Gheorghiță se pare că se pricepe bine nu doar la muzică, dar și la meșteșugăritul tradițional moldovenesc.

Recent artista a terminat de cusut una dintre mulțimea de ii pe care le are în garderobă.

Ia care și-a cusut-o singură i-a luat ceva timp, dar se vede că a meritat. Podoaba a fost cusută cu două kilograme de mărgele de nisip de origine cehă. Aceasta se va alătura colecției pe care o deține interpreta, unde se regăsesc zeci de alte ii, confecționate chiar și cu 75 de ani în urmă.

Într-un interviu pentru ea.md, Lenuța Gheorghiță a mărturisit că, deși deține un număr mare de ii, dorește să-și mai procure. Iile și catrințele își au locul de cinste în sufletul și casa interpretei.

Source: www.noi.md

Keywords:

ie , interpret , personalitati

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
2038 locuitori

Micleuşeni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Huzun și Micleuşeni. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Strășeni și la 49 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2038 de oameni. Satul Micleuşeni a fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.