27 january 2016, 16:20 Celebrities views 7201
Moldoveanul va participa la un maraton in SUA
27 january 2016, 16:20 Celebrities views 7201

Moldoveanul va participa la un maraton in SUA

Va alerga 42 de km in numele dragostei. Artur Gurau, un tanar din capitala, va participa in luna februarie la un maraton, tocmai in Los Angeles. Scopul lui este unul cat se poate de nobil. Vrea sa stranga fonduri pentru cei care sufera de boli incurabile. Artur a inceput deja pregatirile pentru maraton, asa ca, indiferent de vreme, il gasesti in parcul din Valea Morilor antrenandu-se.

Artur GURAU: "Va trebuie sa alerg 42 de km, vreau sa reusesc in 4 ore. Asa mi-am promis."

Cu Artur ne-am intalnit in parcul din Valea Morilor. Echipat corespunzator si pe un frig de -5 grade, acesta a venit ca de fiecare data aici, sa alerge.

Chiar daca este destul de ocupat, isi face timp pentru pregatiri. Stie ca trebuie sa se antreneze intens inainte de maraton, cu atat mai mult ca o face pentru un scop caritabil.

Artur are 30 de ani si ii place sa duca un mod sanatos de viata, de aceea de aproape trei ani isi face mereu timp pentru jogging. Ne-a spus ca acum doi ani a mai participat la un un astfel de maraton. Atunci, a reusit sa parcurga distanta de 42 de kilometri in 4 ore si 3 minute. Spune ca nu i-a fost deloc usor.
In aceasta perioada are grija si la ce mananca.

Tanarul este membru Hospice Angelus si pentru ca organizatia participa la acest maraton, i-au propus lui Artur sa alerge pentru Moldova.

Toti care vor sa faca o donatie, o pot face pe site-ul guvern24.md.

Artur GURAU "Scopul meu este sa strang o mie cinci sute de euro."

Hospice Angelus este o organizatie non guvernamentala care ofera servicii medico-sociale destinate persoanelor cu boli incurabile si familiilor lor. Toti banii colectati de Artur vor fi folositi in scopuri caritabile.

Source: protv.md

Keywords:

maraton , SUA , moldovenii , caritate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
6021 locuitori

Colibaşi este un sat şi comună din raionul Cahul. Colibaşi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Cahul și la 225 km de Chișinău. Conform datelor recensământului din anul 2004, populaţia satului constituia 6021 de oameni. Satul Colibași a fost menționat documentar în anul 1770.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.