19 september 2022, 11:30 Moldovan reality views 2584
Andrei Spînu, despre proteste: „E ultima lor încercare de a reveni la putere”
19 september 2022, 11:30 Moldovan reality views 2584

Andrei Spînu, despre proteste: „E ultima lor încercare de a reveni la putere”

„E semn bun că hoții organizează protest. E semn bun pentru că ei, hoții, știu că noi vom merge pînă la capăt și țara va scăpa de ei". Astfel a comentat vicepremierul, Andrei Spînu, protestul din centrul capitalei, împotriva guvernării. Acesta spune că „vom trece peste aceste vremuri grele și vom construi țara pe care o dorim".

„E semn bun că hoții organizează protest. E semn bun pentru că ei, hoții, știu că noi vom merge pînă la capăt și țara va scăpa de ei.

Au furat Moldova ani la rînd și acum le fuge pămîntul de sub picioare. Unii, au fugit ca fricoșii din țară. Oameni buni, e ultima lor încercare de a reveni la putere. Noi, vom rămîne uniți și vom curăța țara de trădători, hoți și mincinoși. Vom trece peste aceste vremuri grele și vom construi țara pe care o dorim.

PS: Acum, e important să nu judecăm oamenii simpli care din diferite motive sînt în stradă. Acești oameni sînt cetățenii noștri și ei la fel au fost furați ani la rînd. Să fim înțelepți", a scris acesta, pe Telegram.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
1417 locuitori

Hîrtopul Mic este un sat din cadrul comunei Hîrtopul Mare, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Criuleni și la 34 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1417 oameni. Satul Hîrtopul Mic a fost menționat documentar în anul 1774.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.