08 august 2022, 13:45 Moldovan reality views 1671
Cu cît s-au mai ieftinit benzina și motorina în Moldova
Photo: autoblog.md
08 august 2022, 13:45 Moldovan reality views 1671

Cu cît s-au mai ieftinit benzina și motorina în Moldova

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat luni, 8 august, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile începînd cu 9 august.

Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 27,03 lei/litru (-24 bani), iar al motorinei fără denumire comercială – 26,48 lei/litru (-18 bani).

Prețurile altor tipuri de produse petroliere vor fi stabilite de fiecare benzinărie individual.

Benzinăriile au dreptul să comercializeze cu amănuntul alte tipuri de produse petroliere principale, cu excepția celor pentru care ANRE stabilește prețuri maxime, numai cu condiția ca la aceeași stație de alimentare să fie vîndute și produse petroliere principale de tip standard.

Amintim că, începînd cu 1 septembrie, ANRE reglementează prețurile doar pentru benzina A-95 și motorina fără denumire comercială. În același timp, este interzisă vînzarea cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard la un preț care depășește prețul maxim stabilit de ANRE.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1594
Populația:
1083 locuitori

Condrăteşti este un sat şi comună din raionul Ungheni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Curtoaia și Condrăteşti. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Ungheni și la 95 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1083 de oameni. Satul Condrătești a fost menționat documentar în anul 1594.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.