27 july 2022, 13:30 Moldovan reality views 3292
Prețurile carburanților în Moldova vor scădea și mai mult
Photo: a-tv.md
27 july 2022, 13:30 Moldovan reality views 3292

Prețurile carburanților în Moldova vor scădea și mai mult

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat miercuri, 27 iulie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile începînd cu 28 iulie.

Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 28,16 lei/litru (-21 bani), iar al motorinei fără denumire comercială – 27,66 lei/litru (-12 bani).

Prețurile altor tipuri de produse petroliere vor fi stabilite de fiecare benzinărie individual.

Benzinăriile au dreptul să comercializeze cu amănuntul alte tipuri de produse petroliere principale, cu excepția celor pentru care ANRE stabilește prețuri maxime, numai cu condiția ca la aceeași stație de alimentare să fie vîndute și produse petroliere principale de tip standard.

Amintim că, începînd cu 1 septembrie, ANRE reglementează prețurile doar pentru benzina A-95 și motorina fără denumire comercială. În același timp, este interzisă vînzarea cu amănuntul a produselor petroliere principale de tip standard la un preț care depășește prețul maxim stabilit de ANRE.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
988 locuitori

Trifăneşti este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Alexandrovca și Trifănești. Localitatea Trifănești este situată la distanța de 19 km de orașul Florești și la 130 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 988 de oameni. Satul Trifănești este menționat documentar în anul 1588.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.