25 may 2022, 13:30 Moldovan reality views 1472
Este important să unim societatea și să evităm disputele și conflictele. Declarație
Photo: facebook.com/Aourmasiiluistefan
25 may 2022, 13:30 Moldovan reality views 1472

Este important să unim societatea și să evităm disputele și conflictele. Declarație

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, s-a întîlnit cu Excelența Sa, domnul Klaus Neukirch, șeful Misiunii OSCE în Republica Moldova.

În cadrul întrevederii a fost discutată situația social-politică în Republica Moldova și din regiune, precum și posibilele efecte care afectează dezvoltarea economiei Republicii Moldova și a Autonomiei, în special.

"Trecem prin momente pline de imprevizibilitate și crize. În acest moment, este foarte important să acordăm prioritate corectă și cu înțelepciune direcționării energiei și resurselor societății. sînt necesare măsuri care să unească societatea și este important să se evite subiectele care generează dispute și conflicte. Contăm pe ajutorul dumneavoastră în dezvoltarea dialogului politic în Republica Moldova și consolidarea culturii democratice în țara noastră", a spus Irina Vlah.

 

Source: noi.md

Keywords:

Irina Vlah , unire , societate , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
140 locuitori

Măgura Nouă este un sat din cadrul comunei Pietrosu, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Fălești și la 111 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 140 de oameni. Satul Măgura Nouă a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.