24 may 2022, 12:15 Moldovan reality views 1824
Bătrîncea, despre perchezițiile la casa lui Dodon: ”Acest show a fost regizat demult”
Photo: primul.md
24 may 2022, 12:15 Moldovan reality views 1824

Bătrîncea, despre perchezițiile la casa lui Dodon: ”Acest show a fost regizat demult”

Perchezițiile de la imobilele deținute de fostul președinte al Republicii Moldova, liderul PSRM, Igor Dodon este un show regizat și pus la care de actuala guvernare, informează Noi.md.

Declarațiile au fost făcute de deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Vlad Bătrîncea în cadrul unui briefing de presă.

”Cei care tind la guvernare nu vor putea furniza rezultate, nici un rezultat palpabile pentru cetățeni, ei se confruntă cu sărăcia cu lipsa de resurse materiale, cu prețurile, cu tarifele. S-ar gîndi la consolidarea clasei politice, la susținerea populației. Ceea ce s-a produs astăzi cu Dodon este un show de doi bani, ca și toată campania de intimidare a opoziției, ei luptă cu opoziția. V-am informat că colegii noștri zilnic sînt intimidați, supuși presiunilor mai ceva decît în perioada alui Plahotniuc”, a declarat Bătrîncea.

Potrivit socialistului, mai mulți colegi de ai săi sînt zilnic amenințați și intimidați.

”Mai mulți colegi din teritoriul au nevoie de susținere juridică, zilnic deputații primesc amenințări. Multe învinuiri, grave, neprobate care anterior au fost vociferate de reprezentanții guvernării. Îi aducem aminte că PSRM este cel mai mare partid de țară, în sondajele de opinie BCS se află pe locul întîi. Am propus de mai multe ori un dialog, am propus soluții și inițiative adecvate, nici o inițiativă nu este luată în calcul”, a mai spus deputatul.

El s-a adresat din numele formațiunii politice către guvernare chemîndu-i la rațiune și abținere.

”Această guvernare nu înțelege ce înseamnă democrația. În această situație ne adresăm conducerii și îi chemăm la rațiuni și la abținere. Orice cauză poate fi examinată ulterior prin prisma încălcării prevăzute în codul penal. Acest show a fost regizat demult. De aceea nu este în țară nici Maia Sandu, în ziua ei de naștere se comit aceste show-uri”, a mai spus Bătrîncea.

Reamintim că în aceste momente au loc mai multe percheziții la casele lui Igor Dodon, printre care și cele de la Sadova.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1602
Populația:
11104 locuitori

Rîşcani este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Rîşcani. Amplasat  în partea de nord-vest a republicii, pe rîuleţul Copăceanca, oraşul este situat la o distanţă de 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 11104 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii datează din anul 1602, cînd o parte a Rîşcanilor de azi, Nagoreni, este întărită lui Vlaicu Vătah şi rudelor sale.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.