25 november 2021, 16:00 Moldovan reality views 2884
Mihail Hazin:
25 november 2021, 16:00 Moldovan reality views 2884

Mihail Hazin: "Ne aflăm în pragul unor mari schimbări. Vestul se va confrunta cu un dezastru "

Ne aflăm în pragul unor mari schimbări, Vestul se va confrunta cu un dezastru provocat de căderea bruscă a nivelului de trai. Asta în timp ce toată lumea occidentală va merge pe un scenariu groaznic, iar Rusia – pe unul bun.

Este opinia pe care a expus-o într-un interviu canalului You Tube "Школа Здравого Смысла(Școala bunului simț)" Mihail Hazin, cunoscut economist, analist, publicist, blogger, moderator radio și TV, fost oficial al administrației președintelui Rusiei, membru permanent al Clubului Izborsk, membru al Consiliului suprem al mișcării internaționale euro-asiatice, academician al Academiei Internaționale de management.

Cu cinci-zece ani în urmă exista viziunea cum că în viitorul apropiat lumea va merge pe unul din trei variante: rău, foarte rău sau pe unul groaznic. Azi, după ce timpul s-a scurs, există senzația că ea merge pur și simplu pe scenariul groaznic. Toată lumea, inclusiv Rusia. Ce puteți spune în acest context? Ce viziune aveți Dvs.?

- Un sfîrșit groaznic e de preferat unei groaze fără sfîrșit... Categoric nu-s de acord. Tabloul, mai degrabă, este următorul: toată lumea va merge pe un scenariu groaznic, da noi, Rusia, pe unul bun.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

criza , Occident

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1780
Populația:
2156 locuitori

Tătăreşti este un sat şi comună din raionul Cahul. Tătăreşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Cahul și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2156 de oameni. Satul Tătărești a fost menționat documentar în anul 1780 cu denumirea Tatar-Baurci.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.