18 june 2021, 14:30 Moldovan reality views 2958
Motivul pentru care Sandu a votat pentru transferul aeroportului și pentru
18 june 2021, 14:30 Moldovan reality views 2958

Motivul pentru care Sandu a votat pentru transferul aeroportului și pentru "miliard" în 2013-2015

Actuala președintă a țării, Maia Sandu, este responsabilă de "furtul miliarului" din băncile Moldovei și predarea Aeroportului Chișinău lui Ilan Șor, iar motivația ei nu este clară nici în prezent.

Despre acest lucru a declarat omul de afaceri Veaceslav Platon în cadrul emisiunii "Interviu exclusiv", relatează Noi.md.

El a amintit că, în calitate de ministru al Educației, Maia Sandu, în cadrul fostelor guverne, a votat la ședințe pentru acordarea garanțiilor de stat celor trei bănci și concesionarea Aeroportului din Chișinău.

"Am o întrebare către Maia Sandu: a votat atunci pentru bani sau din prostie? Aceasta este o întrebare la care încă nu pot obține un răspuns. Atunci ea a votat și pentru predarea Aeroportului Chișinău lui Ilan Șor, deși bașcanul de atunci al Găgăuziei, Mihail Formuzal, a strigat la ședință că acest lucru nu trebuie făcut în niciun caz", a spus Veaceslav Platon.

"Există videoclipuri relevante. Și dacă susținătorii Maiei Sandu spun altfel, ei trebuie aduși aici, lasă-i să vorbească, iar noi le vom arăta imediat videoclipul și toată lumea se va convinge că ei mint. Ei mereu mint poporul. Ei în general nu stimează acești oameni, îi disprețuiesc", a spus omul de afaceri, care a fost achitat în dosarul fraudei bancare.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
4103 locuitori

Mașcăuți este un sat şi comună din raionul Criuleni. Localitatea se află pe malul drept al rîului Răut la distanța de 15 km de orașul Criuleni și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului Mașcăuți constituia 4 103 oameni. Satul Mașcăuți a fost atestat documentar în anul 1436.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.