16 may 2021, 12:00 Moldovan reality views 3544
Un microbuz cu moldoveni, lovit de un TIR în România
16 may 2021, 12:00 Moldovan reality views 3544

Un microbuz cu moldoveni, lovit de un TIR în România

Un grav accident de circulație a avut loc sîmbătă seară la Iași, cu implicarea unui microbuz din țara noastră în care se aflau 17 persoane. Mijlocul de transport care se deplasa spre Iași a fost lovit de un TIR și s-a răsturnat.

Microbuzul cu moldoveni se deplasa dinspre vama cu Republica Moldova, iar în localitatea Voluntari, județul Iași, a fost lovit de autotrenul care a ieşit din sensul giratoriu, virînd spre Sculeni. Din primele informații, se pare că acesta nu a acordat prioritate microbuzului.

La fața locului au venit polițiștii și salvatorii, două persoane fiind descarcerate. Ambulanța SMURD a preluat o pacientă aflată în stare foarte gravă.

Mai multe persoane din microbuz, inclusiv un minor, s-au ales cu traumatisme. În total, 13 pasageri au avut nevoie de intervenția medicilor. Potrivit UPU SMURD Iași, minorul a fost transportat la Spitalului de Copii cu traumă craniocerebrală. Starea a două persoane este mai gravă, acestea au fost spitalizate. Potrivit presei din România, este vorba de două femei în vîrstă de 59 de ani – una cu fractura de bazin și alta cu traumatism cranian.

Source: noi.md

Keywords:

microbuz , accident , Romania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
345 locuitori

Socii Noi este un sat din cadrul comunei Călugăr, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Fălești și la 133 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 345 de oameni. Satul Socii Noi a fost menționat documentar în anul 1913.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.