22 february 2021, 14:00 Moldovan reality views 2356
În ce condiții sînt tratați pacienții la Centrul COVID-19 de la Moldexpo
22 february 2021, 14:00 Moldovan reality views 2356

În ce condiții sînt tratați pacienții la Centrul COVID-19 de la Moldexpo

Medicul Ala Reajeva, șefa secției de la Centrul COVID-19 de la Moldexpo, a mers prin saloane cu o cameră în mînă pentru a arăta locuitorilor țării în ce condiții sînt tratați pacienții infectați cu coronavirus, informeaza Noi.md.

Despre acest lucru scrie canalul Telegram COVID-19 Moldova, menționînd că, temperatura aerului în centrul COVID-19 este mai mare decît în apartamentele administratorilor canalului.

De menționat că alaltăieri, în presa moldovenească au apărut informații false despre "condițiile inumane" la Centrul COVID-19: se vorbea despre temperatura extrem de scăzută a aerului în saloane și mîncarea proastă pentru pacienți.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
20 locuitori

Livezi este un sat din cadrul comunei Cremenciug, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Soroca și la 177 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 20 de oameni. Satul Livezi a fost întemeiat în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.