24 may 2020, 14:00 Moldovan reality views 5376
Opinie: Chicu este unicul prim-ministru care a manifestat curaj și voință
24 may 2020, 14:00 Moldovan reality views 5376

Opinie: Chicu este unicul prim-ministru care a manifestat curaj și voință

Deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea, l-a susținut pe Ion Chicu, care ieri i-a răspuns dur unui europarlamentar român, scrie aif.md

"Prim-ministrului Ion Chicu - stimă și respect. Unicul prim-ministru din ultimii 10 ani, care a manifestat curaj și voință față de curatorii externi, a menționat Țîrdea.

Anterior, Ion Chicu i-a răspuns dus europarlamentarului roman, Siegfried Mureșan, care a criticat guvernul de la Chișinău, acuzîndu-l că nu s-a descurcat cu pandemia.

„Stau și mă uit eu la băiețașii ăștia români oploșiți prin structurile europene, care vin cu „patronajul" peste noi. Ratați, nimic în viață și în țară realizat, numai de „adus mingi" sînt buni. Ce-ai făcut, june, în țara ta, că geme de cea mai mare corupție din Europa? Ai numai în județul Suceava jumate din numărul de bolnavi COVID-19 înregistrați în toată țara mea. Și medici, cam tot atîți. Județele moldovenești au 40% din decedați din total pe România. Și de două ori mai mulți decedați moldoveni în dreapta Prutului, decît în stînga, deși numărul populației este egal. Atacurile concertate ale unor personaje, cu pretenții de avocați ai Moldovei, pot să-i impresioneze doar pe patronii lor. Pe mine - deloc", i-a răspuns Chicu.

Source: aif.md

Keywords:

Ion Chicu , prim-ministru

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1811
Populația:
3926 locuitori

Cioc-Maidan este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Comuna Cioc-Maidan este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de municipiul Comrat și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 3926 de locuitori. Satul Cioc-Maidan a fost întemeiat în anul 1811.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.