Go to section: Moldovan Diaspora
07 june 2022, 10:30 Moldovan Diaspora views 3681
Cetățenii moldoveni pot obține acum un permis de ședere în Rusia fără permis de ședere temporară
07 june 2022, 10:30 Moldovan Diaspora views 3681

Cetățenii moldoveni pot obține acum un permis de ședere în Rusia fără permis de ședere temporară

Duma de Stat a Federației Ruse, în cadrul sesiunii plenare de marți, 5 iulie, a aprobat un amendament privind posibilitatea ca cetățenii din RPL și RPL, Ucraina, Kazahstan și Moldova să obțină permis de ședere în Federația Rusă fără a obține un permis de ședere temporară.

"Fără a obține un permis de ședere temporară, permisul de ședere se eliberează: cetățeanului străin care este cetățean al Republicii Populare Donețk, Republicii Populare Lugansk, Republicii Kazahstan, Republicii Moldova sau Ucrainei", se menționează în textul amendamentului.

Modificările se fac la Legea ”cu privire la statutul juridic al cetățenilor străini".

Modificarea a fost introdusă în a doua lectură a proiectului de lege privind simplificarea obținerii unui permis de ședere temporară pentru studenții străini.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1647
Populația:
947 locuitori

Ciuciuieni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Brejeni și Ciuciuieni. Localitatea este aşezată pe malul stîng al rîuleţului Ciulucul de Mijloc, la 11 km sud de oraşul Sîngerei şi la 102 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia satului constituia 947 de oameni. Satul Ciuciuieni a fost menționat documentar în anul 1647.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.