Go to section: Moldovan Diaspora
17 february 2021, 09:45 Moldovan Diaspora views 5070
A fost dat start programului de Granturi Diaspora Acasă Reușește „DAR 1+3”
17 february 2021, 09:45 Moldovan Diaspora views 5070

A fost dat start programului de Granturi Diaspora Acasă Reușește „DAR 1+3”

Biroul relații cu diaspora din cadrul Cancelariei de Stat lansează astăzi Apelul de Granturi în cadrul Programului Diaspora Acasă Reușește „DAR 1+3”.

La program sînt invitate să aplice autoritățile publice locale de nivelul I în comun cu asociațiile/membrii diasporei, asociațiile de băștinași, grupurile de inițiativă ale cetățenilor stabiliți sau reveniți din străinătate, partenerii de dezvoltare/donatorii, pentru a beneficia de susținere financiară nerambursabilă în cadrul Programului „DAR 1+3”.

Apelul pentru depunerea dosarelor este deschis începînd cu data de 15 februarie 2021 pînă la data de 21 martie 2021, ora 24:00. Dosarele depuse vor respecta cerințele prevăzute în Ghidul de aplicare al Programului.

Pentru mai multe detalii cu privire la etapele și condițiile concursului vizitați pagina: www.brd.gov.md/rubrica DAR 1+3.

Source: noi.md

Keywords:

diaspora , grant

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1528
Populația:
3693 locuitori

Mileştii Mici este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mileştii Mici și Piatra Albă. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Ialoveni și la 19 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 3693 de oameni. Satul Mileştii Mici a fost menționat documentar în anul 1528.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.