23 october 2021, 09:30 Moldovan Diaspora views 4544
Valentina Naforniță s-a întîlnit cu Maia Sandu la Viena
23 october 2021, 09:30 Moldovan Diaspora views 4544

Valentina Naforniță s-a întîlnit cu Maia Sandu la Viena

Președinta Maia Sandu a plecat într-o vizită oficială de două zile la Viena, la invitația omologului său austriac, Alexander Van der Bellen, transmite Noi.md cu referire la ea.md. Șefa statului s-a întîlnit cu mai mulți oficiali și diaspora din Austria.

Soprana Valentina Naforniță a primit o invitație specială din partea președintelui Austriei, Alexander Van der Bellen. Artista se declară onorată și profund emoționată:

„Viena! Mulți ani am spus că acest oraș este a doua mea casă. Cît de frumos și onorant a fost pentru mine să fiu invitată de către Excelența Sa președintele Austriei, Alexander Van der Bellen, la un eveniment în onoarea vizitei Excelenței Sale președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu, în Austria.

Cu emoții frumoase și cu gratitudine mă întorc în Elveția, unde ne continuăm repetițiile pentru premiera noastră de Nunta lui Figaro, Mozart”.

Source: noi.md

Keywords:

Maia Sandu , Viena

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraş
Prima atestare:
1562
Populația:
8765 locuitori
Logo

Briceni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Briceni. Amplasat în valea formată de rîuleţele Lopatnic şi Vilia, la frontieră cu Ucraina, oraşul Briceni este situat la o distanţă de 230 km nord de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 8765 de oameni. Prima atestare a localităţii Briceni datează din anul 1562, la acea dată fiind un mic sătuc cu numele Adicăuţi din ţinutul Hotin, pe care Despot vodă îl dăruia lui Vartic.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.