Go to section: Nature and tourism
07 april 2020, 11:30 Nature and tourism views 4588
Autoritățile ucrainene recomandă renunțarea la vacanța în Odessa
07 april 2020, 11:30 Nature and tourism views 4588

Autoritățile ucrainene recomandă renunțarea la vacanța în Odessa

Autoritățile ucrainene recomandă cetățenilor în acest an să renunțe la vacanța la mare în Odesa și îi sfătuiește pe ucraineni să aleagă locuri de odihnă în afara orașului, unde sînt mai puțini oameni - la rîuri, lacuri, în munți.

"În locul odihnei pe plajele din Odesa, ar fi mai bine să mergeți în călătorie prin colțurile mai puțin cunoscute ale țării". Despre aceasta a declarat șeful Agenției de stat pentru dezvoltarea turismului, Mariana Oleskiv, într-un interviu pentru RBC-Ucraina.

După cum scrie odessa.online, potrivit ei, în legătură cu carantina și nivelului înalt de infectări cu coronavirusului din țară, oamenii ar trebui să aleagă cu atenție locurile pentru petrecerea vacanței de vară.

"Aș sfătui în loc de plajele din Odesa să aleagă locurile de odihnă din afara orașului. Trebuie să vedeți unde sînt mai puțini oameni. Poate fi odihnă pe malul rîurilor, lacurilor, în munți. Ați putea călători în locuri mai puțin cunoscute, dar nu mai puțin interesante, decît turismul de masă", a spus Oleskiv.

Șeful Agenției de stat pentru turism a subliniat că coronavirusul nu a dispărut nicăieri, așa că chiar și în vacanță, trebuie să purtați măști și să respectați distanța sigură de un metru și jumătate.

Source: odessa.online

Keywords:

Odesa , turism

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
2143 locuitori

Izvoare este un sat şi comună din raionul Făleşti. Izvoare este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 20 km de orașul Fălești și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2143 de oameni. Satul Izvoare a fost menționat documentar în anul 1610.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.