Go to section: National costume
02 december 2015, 11:22 National costume views 13443
Irina Madan, designerul care transpune poveștile pe pînză (VIDEO)
Photo: perfecte.md
02 december 2015, 11:22 National costume views 13443

Irina Madan, designerul care transpune poveștile pe pînză (VIDEO)

Este o tanara creatoare de moda care vede diferit arta vestimentara. Isi transpune povestile din viata sa pe stofele pe care le foloseste in rochii, fuste si bluze. Irina Madan traieste intr-o lume plina de culoare si viseaza intr-o zi sa imbrace vedetele de la Hollywod in picturile sale.

Irina Madan iubeste culoarea dar si povestile. Tanarul designer transpune pe panza istorii, emotii, chipuri si povesti. Invitata la O Seara Perfecta creatoarea de moda ne dezvaluie istoria "picturilor imbracate", ne povesteste cum visele pot deveni realitate dar si la ce mai viseaza azi.

Irina Madan, designerul care transpune poveștile pe pînză

"Povestea a inceput inca din copilarie, cand aveam sacose pline cu haine pentru papusi. Imi doream de atunci sa devin designer, desi nu intelegeam ce presupune acest lucru. De mica mi-a placut pictura, desi am inceput sa pictez doar de la 19 ani, cand am mers la facultate. Mi-a fost foarte greu pentru ca colegii mei aveau o baza foarte buna in arta, pe cand eu eram doar o incepatoare. Ma inspira culoarea si niciodata nu ma inspir de la altcineva.", a povestit Irina Madan, la O Seara Perfecta.

Irina a impartasit si planurile pe care le are pentru viitor. Pe 15 februarie tanara va merge la Londra, unde isi propune sa cucereasca designerii de acolo cu lucrarile sale originale.

"Pe 15 februarie, am fost invitata la prezentarea " Art&Fashion - Industry of beauty",unde imi voi prezenta noua colectie din 14 picturi realizate manual. La expozitie vor participa 10 designeri si 5 artisti din Romania. Cred ca va fi o experienta frumoasa pentru mine, vreau sa ma inspir, sa cresc in ceea ce fac. Hainele pe care le fac sunt o imbinare dintre design vestimentar si arta. Mi-as dori sa am prezentari de moda, expozitii si sa ajung sa imbrac vedetele de la Hollywood.", a marturisit Irina Madan, la O Seara Perfecta.

Source: acasatv.md

Keywords:

moldovenii , designer , moda

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1904
Populația:
302 locuitori

Hrubna Nouă este un sat din cadrul comunei Taxobeni, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 29 km de orașul Fălești și la 151 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 302 oameni. Satul Hrubna Nouă a fost înființat în anul 1904.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.