Filtru pe categorii
  • views 9744 Vizualizări
  • posts 0

Şniţel din carne de oaie la grătar

Ingrediente:

•    800 g carne de oi,
•    1 lingură ulei,
•    sare,
•    piper negru măcinat,
•    2 linguri verdeaţă tocată.
 

Mod de preparare:

Se ia carnea de la piept, se curăţă de tendoane şi se taie cîte o bucată pentru o porţie. Oasele se curăţă de grăsime şi pelicule. Carnea se bate uşor, se unge cu ulei şi se lasă pentru 10-15 minute. Carnea se prăjeşte la grătar pe ambele părţi pînă este gata. Îndată după ce este gata, se sărează şi se pipărează.

Se serveşte cu mujdei.

 

Preparat culinar pregatit la restaurantul „Atlantida”
bucatar-sef Dumanscaia Valentina
or. Comrat str. Lenin,

Localităţile Moldovei şi diasporei

Prisaca

Statut:
Sat
Prima atestare:
1895
Populația:
88 locuitori

Prisaca este un sat din cadrul comunei Hîrtop, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Cimișlia și la 66 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 88 de oameni. Satul Prisaca a fost menționat documentar în anul 1895.

Citeşte mai departe