Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
08 februarie 2016, 10:36 views 6374
Autorităţile oraşului Comrat au impus restricţii în activitatea cazinourilor locale
08 februarie 2016, 10:36 views 6374

Autorităţile oraşului Comrat au impus restricţii în activitatea cazinourilor locale

Consiliul municipal Comrat a luat astăzi o decizie prin care regimul de lucru al sălilor de jocuri de noroc din localitate va fi redus. Acestea vor avea voie să activeze doar între orele 10.00 – 18.00.

Totodată, consilierii de la Comrat au stabilit ca localurile specializate în jocuri de noroc să nu fie amplasate mai aproape de doi kilometri de la instituţiile de învăţămînt.

Potrivit viceprimarului orașului, Maxim Mihailiuc, Primăria localității este gata să execute deciziile Consiliului local, nu înainte „de a le verifica legalitatea", indică gagauzinfo.md.

La finele anului trecut Consiliul municipal Comrat a majorat pînă la 200 de mii de lei taxa locală anuală pentru cazinouri şi săli de jocuri de noroc. Astfel, în 2016 localurile cu acest tip de activitate vor achita suplimentar în bugetul oraşului peste 300 de mii de lei.

Pe parcursul anului trecut autorităţile mai multor localităţi din R. Moldova au declarat război cazinourilor şi sălilor de jocuri de noroc. La Orhei, Bălţi, Cahul, Ceadîr-Lunga, Comrat ş.a. administraţiile locale fie au majorat considerabil taxele pentru activitate, fie au impus restricţii în eliberarea autorizaţiilor sau condiţii severe în cazul permiterii activităţii.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

casino , Comrat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
499 locuitori

Cureşniţa este un sat din cadrul comunei Holoşniţa, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Soroca și la 169 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 499 de oameni. Satul Cureșnița a fost menționat documentar în anul 1588.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.