Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
16 octombrie 2015, 12:20 views 7957
Comratul a permis pornirea încălzirii în grădinițe
16 octombrie 2015, 12:20 views 7957

Comratul a permis pornirea încălzirii în grădinițe

Primăria municipiului Comrat a permis pornirea încălzirii în toate grădinițele urbane. Acest lucru a fost făcut ca urmare a răcirii bruște a timpului.

Deoarece în ultimele zile temperatura aerului a scăzut în mod substanțial, modificîndu-se și regimul de temperatură din incinta instituțiilor preșcolare.

După cum ne-au relatat responsabili de la Primăria Comrat, pentru a crea condiții adecvate pentru copii în instituțiile preșcolare administrația orașului a permis utilizarea încălzirii cu convectore în grupele grădinițelor.

În prezent, toate instituțiile preșcolare din Comrat sînt asigurate cu surse de căldură suficiente, toate acestea fiind în stare funcțională.

Cuvinte cheie:

Comrat , grădiniţa , incalzire

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1890
Populația:
745 locuitori

Etulia Nouă este un sat din cadrul comunei Etulia, UTA Găgăuzia. Localitatea se află la distanța de 118 km de municipiul Comrat și la 225 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 745 de oameni. Satul Etulia Nouă a fost menționat documentar în anul 1890.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.