Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
15 aprilie 2016, 16:15 Muzica minorităţilor naţionale views 8132
În orașul Cimișlia se va desfășura Tîrgul ,,Parada Florilor”
15 aprilie 2016, 16:15 Muzica minorităţilor naţionale views 8132

În orașul Cimișlia se va desfășura Tîrgul ,,Parada Florilor”

La data de 24 aprilie 2016, în orașul Cimișlia se va desfășura cea de-a III-a ediție a Expoziției – Tîrg ,,Parada Florilor" cu participarea cultivatorilor de flori și plante decorative din țară, potrivit unui comunicat.

Expoziția – Tîrg ,,Parada Florilor" este dedicată promovării creșterii florilor, arbuștilor și arborilor decorativi, prelucrării materialului seminicer și are ca obiectiv dezvoltarea floriculturii în Republica Moldova.

Măsura va include expoziții de flori, arbuști și arbori decorativi, material seminicer, produse gastronomice florale, tradiționale, expoziții de artizanat și textile ale meșterilor populari cu aspect floral, utilaje și echipament destinat culturilor florale, demonstrații master-class în îngrijirea florilor și concursuri tematice.

În cadrul sărbătorii va fi prezentat un spectacol muzical cu genericul ,,Cimișlia de Florii 2016" unde vor evolua artiști și colective artistice din țară.

Doritorii de a participa la cea de-a III-a ediție a Expoziției – Tîrg ,,Parada Florilor" sunt rugați să confirme, pînă la data de 15 aprilie 2016, la nr. de contact 0268-245-37 Secția Agricultură.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

flori , parada , Cimișlia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1639
Populația:
15041 locuitori
Logo

Ialoveni este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Ialoveni. Amplasat în centrul republicii, în valea rîului Işnovăţ, oraşul Ialoveni este situat la o distanţă de 10 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 15041 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii, cu numele Cheile Işnovăţului, datează din anul 1436. Denumirea Ialoveni a localităţii a apărut mult mai tîrziu, fiind menţionată într-un document din 1639.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.