Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 3542 Vizualizări

În orașul Cimișlia se va desfășura Tîrgul ,,Parada Florilor”


La data de 24 aprilie 2016, în orașul Cimișlia se va desfășura cea de-a III-a ediție a Expoziției – Tîrg ,,Parada Florilor" cu participarea cultivatorilor de flori și plante decorative din țară, potrivit unui comunicat.

Expoziția – Tîrg ,,Parada Florilor" este dedicată promovării creșterii florilor, arbuștilor și arborilor decorativi, prelucrării materialului seminicer și are ca obiectiv dezvoltarea floriculturii în Republica Moldova.

Măsura va include expoziții de flori, arbuști și arbori decorativi, material seminicer, produse gastronomice florale, tradiționale, expoziții de artizanat și textile ale meșterilor populari cu aspect floral, utilaje și echipament destinat culturilor florale, demonstrații master-class în îngrijirea florilor și concursuri tematice.

În cadrul sărbătorii va fi prezentat un spectacol muzical cu genericul ,,Cimișlia de Florii 2016" unde vor evolua artiști și colective artistice din țară.

Doritorii de a participa la cea de-a III-a ediție a Expoziției – Tîrg ,,Parada Florilor" sunt rugați să confirme, pînă la data de 15 aprilie 2016, la nr. de contact 0268-245-37 Secția Agricultură.

Cuvinte cheie:

flori , parada , Cimișlia

Comentarii

 (1)
  • #1 issia
    Acest mesaj a fost şters de către moderator!

Localităţile Moldovei şi diasporei

Ofatinţi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1710
Populația:
998 locuitori

Ofatinţi este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Novaia Jizni și Ofatinţi. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Rîbnița și la 93 km de Chișinău. Populaţia satului Ofatinți alcătuia 998 oameni în anul 2012. Satul Ofatinți a fost menționat documentar în anul 1710.

Citeşte mai departe