Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 8513 Vizualizări

Doua avioane s-au lovit la Ialoveni (Foto)


Accident între două avioane pe aerodromul din satul Horești, raionul Ialoveni. În urma acestuia, o persoană a decedat pe loc. Cazul s-a produs astăzi, în jurul orelor 13:30.

Potrivit, unimedia.info, la faţa locului s-a deplasat grupa operativă IP Ialoveni în plină componenţă unde s-a stabilit că inginerul tehnician a decedat.

Victima efectuînd lucrări de reparaţie a urcat în avionul de model ,,BECAS X-32-912, în urma pornirii motorului s-a defectat ceva la motor, avionul fiind necontrolat a început haotic şi în plină viteză s-a lovit de aripa unui alt avion de model SIAI 205, în urma accidentului tehnicianul Vladimir a.n.1958 a decedat pe loc.

Cuvinte cheie:

avion , Ialoveni

Localităţile Moldovei şi diasporei

Teiu

Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
1907 locuitori

Teiu este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Teiu și Tocmagiu. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Grigoriopol și la 72 km de Chișinău. Populaţia satului Teiu alcătuia 1907 oameni în anul 2011. Satul Teiu a fost menționat documentar în anul 1711.

Citeşte mai departe