Arată noutățile începînd cu...
Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei

eye 7875 Vizualizări

Doua avioane s-au lovit la Ialoveni (Foto)


Accident între două avioane pe aerodromul din satul Horești, raionul Ialoveni. În urma acestuia, o persoană a decedat pe loc. Cazul s-a produs astăzi, în jurul orelor 13:30.

Potrivit, unimedia.info, la faţa locului s-a deplasat grupa operativă IP Ialoveni în plină componenţă unde s-a stabilit că inginerul tehnician a decedat.

Victima efectuînd lucrări de reparaţie a urcat în avionul de model ,,BECAS X-32-912, în urma pornirii motorului s-a defectat ceva la motor, avionul fiind necontrolat a început haotic şi în plină viteză s-a lovit de aripa unui alt avion de model SIAI 205, în urma accidentului tehnicianul Vladimir a.n.1958 a decedat pe loc.

Cuvinte cheie:

avion , Ialoveni

Localităţile Moldovei şi diasporei

Plopi

Statut:
Sat
Prima atestare:
1736
Populația:
1075 locuitori

Plopi este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Plopi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Rîbnița și la 132 km de Chișinău. Populaţia satului Plopi alcătuia 1075 de oameni în anul 2012. Satul Plopi a fost menționat documentar în anul 1736.

Citeşte mai departe